To je to što me zanima!

Pakistanac je ubio kćer (10) pa pobjegao iz Velike Britanije: 'Nije mi to bila namjera, ali...'

U Velikoj Britaniji je u tijeku suđenje obitelji iz Pakistana koja je sudjelovala u ubojstvu malene Sare (10). Oni su zajedno pobjegli iz zemlje, ali policija ih je pronašla i vratila na Otok
Vidi originalni članak

Zakonito sam kaznio svoju kćeri, a ona je umrla. Bila je zločesta, rekao je na suđenju otac Sare Sharif (10), Urfan (42). On je nakon kćeri pobjegao u Pakistan, ali su ga uhvatili i vratilu u Veliku Britaniju gdje mu se sudi, prenosi BBC.

Urfan je nazvao hitnu pomoć u jutarnjim satima 10. kolovoza 2023. U trenucima kada je policija pronašla Saru s brojnim ozljedama, opeklinama i slomljenim kostima, obitelj je bila tisućama kilometara daleko Tijelo nesretne djevojčice pronašli su u engleskom gradu Surreyju.

VJEROJATNO JE BILA ZLOSTAVLJANA Misteriozna smrt: Obitelj tvrdi da je pala, a curicu prije smrti vidjeli s ranama i modricama

Poroti je na sudu pušten telefonski razgovor od osam i pol minuta u kojem je Sharif operateru Hitne rekao da je ubio kćer.

- Pretukao sam je, nije mi bila namjera da je ubijem, ali sam je previše udarao - rekao je.

Policija je pronašla i njegovu napisanu poruku u kojoj je napisao:

- Ja sam Urfan Sharif koji je ubio svoju kćer premlaćivanjem i Kunem se Bogom da moja namjera nije bila da je ubijem. Bježim daleko jer se bojim.

STRAVA U VELIKOJ BRITANIJI Misteriozna smrt: Saru su našli mrtvu, stric je rekao da je pala. Obdukcija pokazala jezivu stvar

Tužitelj je ustvrdio kako je Sara bila izložena nasilju tjednima. Osim Sharifu, sudi se i njegovoj supruzi Beinash (30) i ujaku Faisalu Maliku (28).

Oni poriču ubojstvo i međusobno se okrivljuju. 

- ara nije samo pretučena. Postupanje s njom, svakako u posljednjih nekoliko tjedana njezina života, bilo je užasno, brutalno. Cijelo ovo vrijeme troje optuženih bili su odrasli koji su živjeli u istoj kući u kojoj je Sara patila i umrla - reklo je tužiteljstvo.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • argh1 14.10.2024.

    Stoka

  • Mata10 14.10.2024.

    Koliki monstrum trebaš biti da takvo što učiniš svom djetetu? Nevjerojatno!

  • Moriento Fernandes 14.10.2024.

    Ako on kaze da ju je tako kaznjavao,zamislite tek sta rade tamo u Pakistanu svojoj djeci,koliko ih tek tamo strada.Strasno.

Komentiraj...
Vidi sve komentare