To je to što me zanima!

Pag odsječen zbog orkanskih udara bure. Zatvoren je most, a u prekidu je i trajektna linija

Iz DHMZ-a javljaju da će na moru cijelu nedjelju biti jaka, na udare i olujna bura, a podno Velebita prijepodne i orkanski udari
Vidi originalni članak

Otok Pag potpuno je odsječen od kopna. Orkanski udari bure zaustavili su trajektne linije, a na otok se ne može ni preko mosta koji je zatvoren za sav promet. 

HAK javlja da je osim mosta za sav promet zatvorena i cesta Maslenica-Zaton Obrovački.

Također je od 10.30 sati autocesta A1 otvorena isključivo za automobile između čvorova Sveti Rok i Posedarje, ali vozi se uz ograničenje od 40 km/h.

Obilazak za ostala vozila je preko Benkovca, Kistanja i Knina-DC56-DC59 i DC1.

Samo za automobile su otvorene i ceste Gračac-Zaton Obrovački te dio magistrale između Karlobaga i Svete Marije Magdalene.

Zabrana je prometa za autobuse na kat, vozila s kamp-prikolicama i motocikle (I. skupina vozila) na Jadranskoj magistrali na dionici Novi Vinodolski-Senj (DC8), DC99 čvor Križišće-Križišće i LC58107 Kraljevica-čvor Križišće, a na dionici Jadranske magistrale Senj-Karlobag dodatno je zabrana za dostavna vozila i vozila s natkrivenim teretnim prostorom (I. i II. skupina).

Iz DHMZ-a javljaju da će na moru cijelu nedjelju biti jaka, na udare i olujna bura, a podno Velebita prijepodne i orkanski udari.

U ponedjeljak će na Jadranu još u noći i ujutro jaka i olujna bura te će se sredinom dana biti slabija. 

Idi na 24sata

Komentari 4

  • mirn 29.09.2024.

    A da umjesto loše planiranog maslinickog puste u promet stari maslinicki kojem bura nije smetala. Vrijeme je da se prizna da je stari most bio bolji i osigura veza do njega.

  • Povišica od dve iljade 29.09.2024.

    AP odmah na teren da nas spasi.

  • Maddog 29.09.2024.

    Što sad?

Komentiraj...
Vidi sve komentare