To je to što me zanima!

Pad Airbusa A310 u ocean preživjela djevojčica (14)

Djevojčicu su našli u moru kod Komorskog otočja nakon pada aviona Yemenia Aira sa 153 ljudi u utorak ujutro. Curica je iz sela u središtu otočja
Vidi originalni članak

Dijete koje su spasitelji pronašli u utorak u Indijskom oceanu kod Komorskog otočja je djevojčica (14), koja je preživjela pad Airbusa A310 sa 153 ljudi. Komorski ministar komunikacija Abdurahim Said Bakar rekao je da su netočna prijašnja izvješća da su spasili petogodišnje dijete. Za TV postaju Al Jazeeru je rekao kako misli da je ona i jedini preživjeli putnik. Ibrahim Abdurazak, dužnosnik kriznog centra na Komorima, za Reuters je izjavio da je 14-godišnjakinja iz jednog sela u središnjem dijelu otočja.
- Liječnik iz vojne bolnice koji je bio na jednom od spasilačkih brodova nazvao je bolnicu u Micamuliju kako bi javio da su spasili dijete - rekao je za Reuters Halidi Ahmed Abdu, liječnik u medicinskom centru otvorenom za preživjele.
Airbus A310 Yemenia Aira s 153 putnika i članova posade srušio se u utorak rano ujutro u Indijski ocean dok se približavao Komorskom otočju. Olupina je pronađena 15 do 20 kilometara od obale.

JEMENSKI AVION SRUŠIO SE U OCEAN KOD KOMORA

Idi na 24sata

Komentari 9

  • marq.fcb 30.06.2009.

    na zadnjem pregledu aviona 2007.g. airbus je obavijestio da avion nije u potpuno ispravnom stanju, ali se jemen air oglušio na to..... tak da mislim da tu nije airbus kriv nego jemen air

  • gusterica 30.06.2009.

    mislite li da se radi o terorizmu???

  • Zaczgb 30.06.2009.

    www. airbus.com još jedan report.. i na kraju cijela airbus obitelj tuguje.. strava..

Komentiraj...
Vidi sve komentare