To je to što me zanima!

Pacijentici KBC Osijek ostavili igle od akupunkture zabodene u ramena: 'Ostala sam u šoku'

Nakon što je naša čitateljica shvatila da su nakon terapije zaboravili izvaditi dvije igle, otišla je u najbliži hitni prijem gdje je medicinsko osoblje bilo iznenađeno što su joj ostavili u ramenu
Vidi originalni članak

Pacijentica KBC Osijek u petak se kući iz bolnice vratila s iglama zabodenim u ramena! Naime, u petak joj je bio peti dan kako ide na akupunkturu. Kako nam je ispričala, terapija je prošla u redu, no kasnije je počela osjećati pojačanu bol u ramenima.

- Prilikom izlaska iz bolnice osjetila sam pojačanu bol u ramenima, bila je intenzivnija nego prethodnih dana. Bol nije prestajala, pomislila sam da je to normalno i dio terapije, a kada sam došla kući uslijedio je šok. Vidjela sam kako su na meni ostale dvije igle koje su zaboravili skinuti s mene, jedna je bila na lijevom,' a druga na desnom ramenu u predjelu leđa. Uplašila sam se vidjevši takav prizor i ne očekujući da su na meni zaboravljene igle -  kazala je.

'Nisu mogli vjerovati što je tehničar ostavio'

Nakon šoka je otišla u najbliži hitni prijem gdje je medicinsko osoblje bilo iznenađeno prizorom. 

- Nisu mogli vjerovati da tolike igle medicinski tehničar nije skinuo po završetku terapije. Šok je uslijedio kada su mi rekli da bi se od toga mogla stvoriti infekcija i da oni ne smiju to dirati jer je igla duboko zabodena a liječnika nije bilo, no ipak su izvadili i dezinficirali ranu te su mi rekli ako krene pojačano crvenilo i krvarenje da se obratim svom liječniku - govori. 

Ogorčena sam

- Ogorčena sam jer toliko dugo čekam u čekaonici na terapiju, a onda mi još zaborave i igle izvaditi. Sve me to danas ostavilo bez teksta... - prepričala nam je svoje iskustvo s KBC Osijek naša čitateljica.

Ravnatelj za 24sata: Pokrenuli smo postupak

Pokrenuli smo postupak u kojemu smo zatražili očitovanja svih uključenih u taj slučaj i čim ih dobijemo znat ćemo više i tad ćemo detaljnije moći odgovoriti na upit, kazao je za 24sata dr. Krunoslav Šego, ravnatelj KBC-a Osijek.

Idi na 24sata

Komentari 23

  • ado2306xy 28.10.2024.

    Eeeeeee moj narode tugo moja nažalost nemam onoga koji ne griješi u svom poslu. U ovom slučaju Akuputurolog slučajno je zaboravio izvaditi iglicu koja je veoma tanka, i zavisi gdje je postavljena na tijelu, ali pacijent bih trebao reči medecinskoj sestri gdje osjeti bol i iglica bih bila izvađena, bitno je u ovom slučaju optužiti Doktora koji zaista rade odgovorno svoj posao dogodi se zar ne.

  • zeljezni konj 28.10.2024.

    Ova je sumnjiva, prva žena koja se buni što je još u njoj i to ne jedan nego dva komada !

  • zeljezni konj 28.10.2024.

    Folira, sama je tražila da joj ostave igle da ne bi preko vikenda morala spremati kuću i kuhati!

Komentiraj...
Vidi sve komentare