To je to što me zanima!

Ovo su tri naša para u politici. Nakon velike povišice, mjesečno zarađuju više od 8.000 eura...

Bračni par Selak Raspudić nema kredita i obveza. Ivica i Marijana Puljak do sad nisu ništa uštedjeli, valjda će sada itekako moći. Iskra i Marko Primorac već sad ulažu svoju znatnu štednju, a žive kod roditelja...
Vidi originalni članak

Velika je nedaća ako u obitelji oboje roditelja nema posao, ali je velika sreća ako su oboje dužnosnici. Sreća je još veća nakon drastične povišice plaća kojima je Vlada Andreja Plenkovića nadoknadila jednim potezom 10 godina stagnacije. Državnim dužnosnicima će već za srpanj biti isplaćene prosječno 70 posto veće plaće, a kako smo otkrili, to povećanje se prelilo i gradonačelnike, načelnike, župane i njihove zamjenike.

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 66

  • 007HR 30.07.2024.

    Kako su im puna usta Hrvatske pa sto se onda ne odreknu svoje place u korist te "Hrvatske" ali ne, nikada dosta. Ja sam odbijo svoju vojnu-ratnu mirovinu i zaradujem placu svojim radom jer mi je stalo do RH.

  • majmunaš 28.07.2024.

    Bagra smrdljiva.

  • majmunaš 28.07.2024.

    Sve komunistička djeca, bilo dobro roditeljima a sada i njima. Zašto su ginuli naši mladi ljudi, zbog ovih ljigavac što im fali željeza u krvi, nije to samo povišica,koliko koštaju njihova zaštita, vožnje itd. Šta je sa Barbarićevom vilom, ništa ne pišete, što je sa Škugorima i drugim lopinama, daj Vlahu vlast i imamo ovo sada.Ma!

Komentiraj...
Vidi sve komentare