To je to što me zanima!

Ovo su vatrogasci nakon duge i besane noći: 'Slike koje govore'

Uz 237 vatrogasaca sa područja cijele Splitsko-dalmatinske županije, na terenu je i 55 vatrogasnih vozila
Vidi originalni članak

Požar, koji je u utorak navečer buknuo u Gornjim Tučepima, još nije pod nadzorom, no kuće su obranjene. U srijedu ujutro još uvijek je trajala borba 237 vatrogasaca sa vatrenom buktinjom koja je izbila na otvorenom prostoru u Gornjim Tučepima, predio Čovići, raširivši se i na Park prirode Biokovo.

Uz 237 vatrogasaca sa područja cijele Splitsko-dalmatinske županije, na terenu je i 55 vatrogasnih vozila. Vatrogasci su se cijelu noć borili s opakom vatrom, a Facebook stranica Vatrogasci 193 objavila je kadar jednog iscrpljenog vatrogasca.

- Slika koja govori, slika kojoj ne treba opis... - stoji uz fotografiju

Požar u Gornjim Tučepima izbio je u utorak nešto iza 20 sati, vatra je zahvatila makiju, nisko raslinje i borovu šumu, brzo se širila i protegnula na četiri kilometra od mjesta Čovići do Šimića. Mještani kažu kako su se cijelu noć duž požarišta čule jake detonacije, a Goran Bušelić iz DVD-a Tučepi za Hrvatski radio je rekao kako se radilo o "eksplozijama od plinskih boca iz starih vozila koja su napuštena". 

Idi na 24sata

Komentari 143

  • 31.07.2024.

    Hvala Vam na svemu 🙏🏽 BOG VAS BLAGOSLOVIO

  • 31.07.2024.

    Ovi ljudi zaslužuju ništa manje nego plaće naj više kao i premijer i predsjednik čak i više to je naporan i opasan posao

  • Zima19 31.07.2024.

    Bravo vatrogasci, ajmo sad Plenki, za nagradu digni sebi i ministrima placu za jos 2 tisuce eura...nagradite se za ovo...

Komentiraj...
Vidi sve komentare