To je to što me zanima!

Ovo je fronta koja je prošla kroz Hrvatsku: Sa sobom je odnijela drveće, a ponegdje i struju...

Za središnji i istočni dio Hrvatske oglašen je narančasti meteoalarm zbog grmljavinskog nevremena. Za ostatak zemlje oglašen je žuti meteoalarm zbog grmljavine. U nekim mjestima nema struje
Vidi originalni članak

Olujni vjetar zahvatio je cijelu Hrvatsku, a u ponekim dijelovima države napravio je i štetu. Tako je vjetar sa sobom rušio drveće, nosio kišu koja je potopila ulice te skidao krovove s kuća.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Stabla su pala na ulazu u Samobor, odnosno izlaz Bobovica sa autoceste ispred Bregane - rekao nam je čitatelj.

Dok je građane Slavonskog Broda na nebu dočekao apokaliptični prizor. Meteo radar objavio je frontu koja je prošla kroz Hrvatsku.

- Kao ono u sedmom mjesecu prošle godine, samo slabije. Odjednom se pojavio popraćen jakim vjetrom i kišom, sad se smirilo. Nadam se da će tako i ostati - rekao nam je čitatelj.

Velika promjena vremena s jakom kišom i olujnim vjetrom već je u ponedjeljak poslijepodne i navečer stigla u neke krajeve naše zemlje. Za središnji i istočni dio Hrvatske oglašen je narančasti meteoalarm zbog grmljavinskog nevremena. Za ostatak zemlje oglašen je žuti meteoalarm zbog grmljavine. U nekim mjestima nema struje.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • crozilla 21.05.2024.

    očito čitatelj iz SB gleda slike a ne čita tekst,već dva dana članci o nadolazećem nevremenu a on se iznenadio.

  • đovanoti 21.05.2024.

    Bome opako bilo,dugo selo i okolica

Komentiraj...
Vidi sve komentare