To je to što me zanima!

Ovo je čovjek kojeg traži pola Austrije. Ubio načelnika s 500 metara i još jednog lovca!

Roland Drexler (56) ubio je načelnika općine Franza Hofera i još jednog čovjeka. Sva trojica su lovci. Austrijski mediji pišu da među njima dugo postojale razmirice. Na terenu je i specijalno oklopno vozilo
Vidi originalni članak

Kuće u Altenfeldenu u okrugu Rohrbach u Gornjoj Austriji imaju spuštene rolete. Na ulici nema nikoga. Policajci s dugim cijevima pretražuju sve. Na teren je izašlo i specijalno oklopno vozilo jedinice Cobra.

Ujutro je na livadi pronađeno tijelo Franza Hofera, načelnika općine Kirchberg na Dunavu i predsjednika lovačke udruge. Policija je objavila da ga je ubio drugi lovac. Kasnije je objavljeno da je pronađeno i drugo tijelo, također lovca. Kronen Zeitung piše kako je napadač ubio načelnika općine s 500 metara. Pojavila se informacija i o trećem tijelu, ali to još nije potvrđeno.

NA TERENU I OKLOPNA VOZILA STRAVA U AUSTRIJI Lovac ubio kolege, među njima i načelnik općine. Objavili fotku napadača

Ono što se zna je da je napadač Roland Drexler (56) koji je i dalje u bijegu. Policija ga je označila naoružanim i izuzetno opasnim. Navode kako vjerojatno vozi srebrni VW Caddy te da mu se ni pod kojim slučajem ne smije približavati. Austrijanci pišu kako se radi o dugotrajnim razmiricama između lovaca. Jedan od šefova lovačke udruge u tom okrugu dobio je policijsku zaštitu. 

Idi na 24sata

Komentari 18

  • geronimo is back 28.10.2024.

    Drele pak pizdarije pijan delaš!?!

  • Old Kresoje 28.10.2024.

    Ovo je čovjek kojeg traži pola Austrije..a druga polovica su bosanci koje boli patka za ovog

  • Dunning-Krugerov efekt 28.10.2024.

    Trebao se čovjek prijaviti za OI.

Komentiraj...
Vidi sve komentare