To je to što me zanima!

Ovisnica je sinčića (5) htjela prodati paru koji ga je čuvao

Jessica Marie Beers (28) upoznala je Gardnere u crkvi. Čuvali su njezinog sina (5) i davali joj novac i hranu. Rekla im je kako da ga mogu zadržati za 2000 dolara
Vidi originalni članak

Amerikanka Jessica Marie Beers (28) pokušala je prodati sina (5) prijateljima za 2000 dolara (oko 10.450 kuna). Policija ju je uhitila nakon što ju je par prijavio. John Gardner (58) rekao je kako su on i supruga upoznali Jessicu u crkvi. Povremeno su čuvali dječaka. Samohranoj majci pomagali su financijski i davali joj hranu. 

Početkom prošlog tjedna ponudila im je da mogu zadržati dječaka za 2000 dolara, piše New York Daily News. Prijavili su je policiji koja je dočekala majku na dogovorenoj razmjeni u okugu Pinellas.

Majka je priznala da je htjela prodati sina, ali nije željela otkriti zašto. Gardner tvrdi da je ovisna o tabletama. Dječak je kod socijalne radnice, a Beers je optužena zbog pokušaja prodaje djeteta i kršenja uvjetne kazne.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • PurgerBBB 22.08.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 6 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • žega 22.08.2011.

    ajde da se drogiramo nek se oči sjaje ajde da se drogiramo to je ono najbolje

  • amsterdam110 22.08.2011.

    pa bolje da su prihvatili i to djete uklonili sto dalje od ove narkomanke

Komentiraj...
Vidi sve komentare