To je to što me zanima!

Otvorili postupak protiv Jandrokovića: Na utakmicu u vladinom avionu poveo sina

Informacije o odlasku predsjednika Sabora i njegovog sina državnim avionom na nogometno prvenstvo doznali smo iz medija, rekli su iz Povjerenstva
Vidi originalni članak

Protiv predsjednika Hrvatskog sabora Gordana Jandrokovića otvoren je postupak jer je na  utakmicu Hrvatske i Španjolske u Berlin na Europsko nogometno prvenstvo državnim zrakoplovom poveo sina, potvrdili su to iz Povjerenstva za odlučivanja o sukobu interesa. 

GLEDALI SU UTAKMICU Vladin avion ostavio Plenkovića u Švicarskoj pa otišao u Berlin po ministre i Jandrokovića

- Informacije o odlasku predsjednika Sabora i njegovog sina državnim avionom na nogometno prvenstvo doznali smo iz medija, a dobili smo i više upita novinara, te smo nakon toga odlučili otvoriti predmet - rekli su iz Povjerenstva. 

Na pitanje što je s ostalim političarima koji su koristili državni zrakoplov za odlazak na utakmicu iz Povjerenstva nam kažu da se slučaj uvijek može proširiti ako se utvrde dodatne okolnosti tijekom postupka.

Idi na 24sata

Komentari 73

  • Luna777 17.06.2024.

    Tako ste htjeli, tako ste gladali. Sada 4 godine opet mogu raditi što žele, što hoće... Pa ne znam baš da službeni avion služi nekima za odlazk na utakmice i da je to službeno. Sjećate se odlaska u Finsku na stranački dernek. Nikada nisu podastrijeli Povjerenstvu dokaze odnosno račune tko je to platio. Čim nema računa se tko je to platii, NAROD. Nakon toga Plenković je skresao ovlasti Povjerenstva. No, narod to voli, jer ih je ponovo birao. Neka vam se narode samo ovi licemjeri smiju, zaslužili ste to.

  • NemaLabavoSamoJako 17.06.2024.

    A kaj je trebao plaćati avionsku kartu ko I ostali građani? Nemojte biti smiješni

  • tiramol 17.06.2024.

    Sram ih bilo,na utakmicu ic sa avionim kojeg svi placamo.Bice smo i smjestaj i hranu platili a ti sirotinjo sa 40 godina staza,kopaj po kontejnerima jer je penzija mizerna .Pa imaju li imalo obraza ti politicari?

Komentiraj...
Vidi sve komentare