To je to što me zanima!

Otvorila je vrata vlaka i ispala, mislila da je stigao na stanicu

Vlak se zbog manjeg kvara zaustavio na stanici, a žena je misleći kako je stigao u Vinkovce u žurbi otvorila vrata. U tom trenutku vlak je krenuo, a ona je ispala van
Vidi originalni članak

Žena (32) iz Vinkovaca u ponedjeljak je oko 2.50 sati zadobila teške ozljede na željezničkoj postaji Garčin. Ispala je iz brzog vlaka koji je vozio na relaciji Zagreb-Vinkovci. 

Vlak se zbog manjeg kvara zaustavio na stanici, a žena je misleći kako je vlak zapravo stigao na vinkovačku postaju u žurbi otvorila vrata vagona. U tom trenutku vlak je krenuo, a žena je ispala van. 

Hitna pomoć ju je prevezla u Opću bolnicu u Slavonskom Brodu gdje su je zadržali na liječenju. Doznajemo kako joj život nije ugrožen.

Idi na 24sata

Komentari 74

  • Tiranosaurus 31.07.2012.

    Dobro da nije putovala avionom

  • user_50241 31.07.2012.

    HZ je komedija. Putovala sam iz Slavonije "brzim" vlakom do Zg, pa sam trebala imati "sat vremena" da stignem na autobus za Losinj (gdje sam uplatila ljetovanje sa sestrom), medjutim naravno vlak je kasnio, nismo stigle na bus, propao 1 dan u hotelu koji mi naravno nece nitko vratiti, plus morali iznajmljivati sobu u hotelu u zg Itd itd... Od sad kad idem vlakom racunam na odstupanja, bio on brzi ili putnicki kasne... A necu ni napominjati relacija os-vk kad se zapalio vlak na pola puta... Tko zeli survival nek putuje s hrvatskim zeljeznicama!

  • katia123 30.07.2012.

    Kako ste svi puni pameti, a nemate pojma!! Bile smo nas dvije a ne jedna i cura koja je ispala iz vlaka nije iz Vinkovaca nego i Švicarske, ne putujemo vlakom i ne znamo gdje je koja mala stanica! Zato smo pitale konduktera gdje je stanica vrpolje, na što je on rekao da izađemo odmah stajanje iza broda! Međutim vlak je stao jer je bio kvar i mi smo počele izlaziti ne znavši da je to Garčin, sve je bilo mračno i sekunde su bile u igri: Počele samo izlaziti kada je on krenuo i ispale van! Tako da Vas molim da ne pišete gluposti!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare