To je to što me zanima!

Otvorena istraga protiv čelnika Telegrama - Pavela Durova

Durovu je odobrena jamčevina uz uvjet da plati polog od 5 milijuna eura. Također ima obvezu javiti se policiji dva puta tjedno i ne smije napuštati Francusku
Vidi originalni članak

Francuski istražni suci otvorili su u srijedu službenu istragu nad tehnološkim milijarderom ruskog podrijetla Pavelom Durovom nakon što je proveo četiri dana u pritvoru, u sklopu istrage o ulozi njegove aplikacije za razmjenu poruka Telegram u organiziranom kriminalu.

Otvaranje službene istrage u Francuskoj protiv njega ne znači krivnju niti nužno dovodi do suđenja, ali ukazuje na to da pravosudna tijela smatraju da postoji dovoljno materijala da nastave s istragom u tom slučaju.

OGLASILI SE TUŽITELJI Šefa Telegrama Durova uhitili su zbog istrage o pedofiliji i trgovini drogom na platformi

Durovu je odobrena jamčevina uz uvjet da plati polog od 5 milijuna eura. Također ima obvezu javiti se policiji dva puta tjedno i ne smije napuštati Francusku.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Čistokrvni gmo free 29.08.2024.

    To što je za slobodu govora nema nikvakve veze sa slučajem... Pa Musk je na twiteru navodno našao hrpu djećije pornografije koju je otklonio kada je otkupio twiter i nitko od prijašnjih vlasnika nije odgovarao za to, zanimljivo.... 🤔

  • Mjerilo21230 29.08.2024.

    Demokracija na djelu

Komentiraj...
Vidi sve komentare