To je to što me zanima!

Otac vozio obitelj na more i ubio kćer i sebe u sudaru

Muškarac (41) iz Zagreba je počeo kraj Ploča pretjecati auto ispred sebe. Onda se sudario s Mercedesom koji je dolazio iz suprotnog smjera
Vidi originalni članak

Dječji bicikli i igračke razbacane oko obiteljske kuće u Brankovečkoj cesti u Zagrebu podsjećaju na nedavnu bezbrižnu dječju igru. Život obitelji Baričević promijenio se u nedjelju oko 15 sati, na cesti u Kominu pokraj Ploča. Četvero djece odrastat će bez 5-godišnje sestrice te oca Ivice Baričevića (41). Poginuli su u sudaru. Ivica je sa suprugom (37), sinovima (3 i16) te kćerima (5 i 13) u Renaultu Scenicu pretjecao Clio dubrovačke registracije te se frontalno sudario s Mercedesom britanskih tablica. Udario je i u Clio te su oba vozila sletjela u kanal. Mercedes je ostao na cesti. Ivica i 5-godišnja kći su preminuli, dok su ostatak obitelji s ozljedama opasnima za život prevezli u splitski KBC. Peto dijete, 11-godišnji sin obolio od Downova sindroma, nije bio s njima u automobilu, saznali smo od susjeda.
- Ugledao sam kako se približava te osjetio udarac. Vidio sam tu djevojčicu kako leži - kazao je Ivan Jakić (68) iz Metkovića, lakše ozlijeđeni putnik iz Mercedesa. Nesretni Ivica je u Zagrebu živio 10-ak godina. Doselio se iz Slavonskog Broda i radio u saborskom osiguranju. Svojom je plaćom prehranjivao obitelj te otplaćivao kredit kojim je završavao gradnju kuće.
- Tako dobar čovjek. Svako popodne bi s bolesnim sinom pješačio po nekoliko kilometara. Pomoći ćemo njegovoj ženi i djeci - ispričala je šokirana susjeda i dodala da je Ivica bio branitelj. Na posao u Sabor ponovno je trebao doći u utorak.

OTAC PETERO DJECE RADIO U SABORU
Ivica je od '90-ih godina radio u vladinom i saborskom osiguranju. Kolege kažu da je bio veseljak, omiljen među zaposlenicima u Saboru. - Unatoč svemu stalno je bio nasmijan - rekli su kolege iz Sabora.

.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • ciciban3 07.07.2009.

    @ aannaa i ona druga ... daunić nije niti pogrdno niti smiješno - informirajte se malo. inače osobno ih znam nekoliko i njihove majke koje ih ne skrivaju, vode ih ih u DV, na izlete, u park ... a jel bi i vas dvije?

  • aannaa 07.07.2009.

    @ciciban mali daunić?! a ima vidim i ovde svakavih koji se javljaju da nekaj iskomentiraju i ispadnu jaaaako pametni i humoristični, a zapravo su sirovine neobrazovane...

  • gladijator 06.07.2009.

    tragedija, ništa drugo nego tuga i žalost! vručina ubija svako strpljenje! ne dao bog nikome tako nešto ! svakom tko čita moj komentar želim \"sretan put\" i vidimo se na moru! bok!

Komentiraj...
Vidi sve komentare