To je to što me zanima!

Otac i sin pretukli muškarca na Braču: Udarali su ga šipkom i odvijačem, teško je ozlijeđen

Zbog sumnje u počinjenje gore opisanih kaznenih djela 45- godišnjak i 78-godišnjak se privode pritvorskom nadzorniku, osobito iz razloga jer je 45-godišnjak ranije evidentiran kao počinitelj kaznenog djela
Vidi originalni članak

Policija je dovršila istragu nad 45-godišnjakom zbog sumnje u nanošenje teških tjelesnih ozljeda i 78-zbog sumnje u pokušaj nanošenja teških tjelesnih ozljeda na otoku Braču u mjestu Murvica.

- Sumnjiči ih se da su jučer oko 12.10 sati na otoku Braču u mjestu Murvica, zbog nesuglasica oko korištenja puta te parkirališnog mjesta fizički napali 58-godišnjaka na način da ga je 45-godišnjak više puta udario metalnom šipkom dok ga je 78-godišnjak oštrim predmetom (odvijačem) okrznuo u predjelu abdomena. Oštećeni muškarac je odvezen na pružanje liječničke pomoći te mu je utvrđena teška tjelesna ozljeda ruke i glave - navodi policija.

MAKLJAŽA U CENTRU SPLITA VIDEO Okršaj u Splitu: Počelo je s naguravanjem pa su krenule i šake. I sve to zbog kukuruza?!

Zbog sumnje u počinjenje gore opisanih kaznenih djela 45- godišnjak i 78-godišnjak se privode pritvorskom nadzorniku, osobito iz razloga jer je 45-godišnjak ranije evidentiran kao počinitelj kaznenog djela i prekršaja s elementima nasilja dok je 78-godišnjak ranije evidentirani u činjenju prekršaja s elementima nasilja.

Dalmatinski portal piše kako su napadači otac i sin te da ovo nije prvi događaj radi kojeg je u Murvicu dolazila policija. 

Idi na 24sata

Komentari 18

  • Prekobicnjak 07.08.2024.

    Oni su izbodeni što je za osudu, Ali tko je kriv, zašto ? Uzrupatora za parkiranje na neograđenom privatnom posjedu imaš koliko hoćeš

  • razmislite 06.08.2024.

    Vrijeme je izmjene zakona oko samoobranevi slobodno nosenje oruzija.USA 4 Ever

  • mdcro24 06.08.2024.

    Zavladala neuroza na moru gazde se nisu nakesali koliko su mislili oderat turiste pa podivljali

Komentiraj...
Vidi sve komentare