To je to što me zanima!

Otac Barbare Matić nije kriv, oslobodili su ga svih optužbi!

Otac zlatne hrvatske džudašice završio je u pritvoru u četvrtak zbog sumnje za seksualni napad. Prijavila ga volonterka koja je bila zadužena za smještaj gledatelja. Oslobođen je svih optužbi!
Vidi originalni članak

Boris Matić, otac hrvatske judašice Barbare Matić, koja je u Parizu osvojila zlatnu olimpijsku medalju, oslobođen je svih optužbi, potvrdio je za Jutarnji glavni tajnik Hrvatskog olimpijskog odbora, Siniša Krajač.

Podsjetimo, otac zlatne hrvatske džudašice završio je u pritvoru u četvrtak zbog sumnje za seksualni napad. Prijavila ga volonterka koja je bila zadužena za smještaj gledatelja. 

I KOLINDA SE ZAUZELA ZA NJEGA Glavni tajnik HOO-a: 'Barbarin otac nije uhićen! Dobio je jedan papir, odveo sam ga u postaju'

- Nema ničega zbog čega bi ga se moglo optužiti. Na koncu su se ljudi iz francuske policije i sudstva ispričali za sve neugodnosti kroz koje je morao proći. Nakon što je postupak bio započet, morala se provesti redovna procedura koju je gospodin Matić ispoštovao slijedeći sve upute - dodao je glavni tajnik Hrvatskog olimpijskog odbora.

ISKORISTI PRILIKU Isprobaj Oranž i čitaj PLUS+ članke za samo 10 centi te uzmi mjesec dana Pickbox NOW pretplate!

Zahvalio se francuskoj policiji na korektnosti i sudstvu na brzoj reakciji, kao i Međunarodnom olimpijskom odboru te veleposlanstvu RH u Parizu.

- Imali smo i sreću što smo u roku od sat vremena pronašli odvjetnika Philippea Cosica, Francuza hrvatskih korijena, koji govori i naš jezik - izjavio je Krajač.

MATIĆ ZAVRŠIO U PRITVORU Oglasila se obitelj oko uhićenja oca olimpijke: 'Dragovoljno se prijavio policiji s odvjetnikom'

Obitelj Matić demantirala je u četvrtak navečer tvrdnje da je Boris uhićen. Navode da se nije radilo o uhićenju, već o dragovoljnoj prijavi policiji u društvu odvjetnika i glavnog tajnika Hrvatskog olimpijskog odbora Siniše Krajača.

Barbara Matić je u utorak osvojila zlatno odličje u kategoriji do 70 kilograma, a na tribinama dvorane Champ de Mars je bila cijela obitelj Matić, osim sestre Brigite, bivše džudašice koja je ostala u Splitu.

Isprobaj Oranž za 10 centi mjesečno i besplatno gledaj Pickbox. Provjeri ponudu na https://www.24sata.hr/24oranz

Idi na 24sata

Komentari 41

  • tutko 03.08.2024.

    ima jedan gospodin koji je ove nase novinare nazvao-LEŠINARIMA,a on se zove MAMINJO i sad vidim da je covjek u pravu,jer ste vi idioti proglasili covjeka silovateljem,da je uhapsen,da je ovo,ono,sve ste nalupali a pojma nemate sta se desava,ali dobra vjest se dobro prodaje,jel tako?SMRADOVI

  • Ini10 02.08.2024.

    Hrvatska politika i HOO su mu pomogli da se izvuče inače da je to napravio neki hrvat koji nema pomoc politike trunuo bi u Samnici ,sramota od zemlje 

  • kriza 02.08.2024.

    Mala ga je gurnula od sebe tako kaze osoba koja je vidjela i ostala je sokirana

Komentiraj...
Vidi sve komentare