To je to što me zanima!

Osumnjičili su ga za pedofiliju: Pipkao kćer (8) svoje djevojke

Muškarca (30) se sumnjiči da je seksualno zlostavljao tri djevojčice, stare četiri i pol, šest i osam godina. On je navodno na saslušanjima na sudu sve poricao
Vidi originalni članak

Policija je uhitila u četvrtak muškarca (30) kojeg sumnjiče za pedofiliju. Prijavljen je da je seksualno zlostavljao tri djevojčice stare četiri i pol, šest i osam godina. Prijavila ga je njegova djevojka (28) iz primorskog grada čiju je kći (8), terete ga, navodno dirao. 

Osumnjičeni za pedofiliju je navodno na saslušanjima na sudu poricao da je upleten u ono za što ga se tereti. Određen mu je istražni zatvor, ali i jamčevina od 200 tisuća kuna pa ako plati tu svotu moći će se braniti sa slobode. 

Idi na 24sata

Komentari 119

  • NikaPika_1 24.05.2013.

    Znači ako mu se plati jamčevina, branit će se sa slobode što može donijet još mnogobrojne probleme. Kao prvo, može naudit toj ženi jer ga je prijavila, a o ostalim mogućnostima da i ne pričam. Nemam riječi !

  • ivka1 21.05.2013.

    kod nas se jednostavno štite kriminalci ali baš svake vrste...ja imam susjeda koji leži u zatvoru malo-malo a nitko ne želi reći zašto...još ga nova tv snima kako ima postavljene sigurnosne kamere po svuda kao savjenog građanina koji brine da nebude u zatvoru dok ljetuje na Karibima...ma mislim...banda

  • TonyKevo 21.05.2013.

    U svakom slucaju, djevojcici ne gine vjestacenje i slicno... Neizostavna trauma ovisno o sposobnosti psihologinje/psihologa.... Ima jedna poznata u ZG, nju mogu preporuciti.

Komentiraj...
Vidi sve komentare