To je to što me zanima!

Osudili pomagača bujne Miki: Organizirao je njen filmski bijeg

Osuđeni Marko I, njemački državljanin srpskog podrijetla, je bio taj koji je organizirao Mirnesin bijeg i uz pomoć krijumčara ju preko Austrije prebacio do Srbije.
Vidi originalni članak

Marko I. (45) dobio je dvije godine zatvora uvjetno zbog pomaganja Mirnesi S. (42) u krađi 1,25 milijuna eura od tvrtke za transport novca u Njemačkoj.

Bujna Miki iz Busovače ukrala je novac od svog poslodavca u studenom prošle godine i s partnerom Robertom S. (29) pobjegla u inozemstvo.

OSUĐENA FATALNA MIRNESA Bujna Miki zbog krađe milijun eura dobila tri godine zatvora

Osuđeni Marko, njemački državljanin srpskog podrijetla, je bio taj koji je organizirao Mirnesin bijeg i uz pomoć krijumčara ju preko Austrije prebacio do Srbije. 

FATALNA MIRNESA U ZATVORU Procurili su detalji pljačke bujne Miki: Krala više od milijun eura, dečko ju je namamio u klopku?

Na sudu je rekao da nije sudjelovao u planiranju zločina, ali i da nije znao koliko je novca ona ukrala. Tvrdio je kako je dobio 50.000 eura, prenosi Nova.rs.

Sudac je pretpostavio da ovaj govori istinu te mu je odredio uvjetnu kaznu, a mora vratiti i svoj dio plijena. U zatvoru je proveo šest mjeseci.

Mirnesa je pak osuđena na tri godine zatvora. 

Filmska pljačka i predaja vlastima

Podsjetimo, Mirnesa S. (42), podrijetlom iz Busovače, je s dečkom Robertom S. (29) prošle godine ukrala više od milijun eura od njemačke kompanije u kojoj je bila zaposlena. Mirnesa S. na kraju se predala policiji, dok je njezin dečko u bijegu.

Prema riječima državnog odvjetnika, Mirnesa S. i Robert S. planirali su veliku pljačku i ukrali 1,25 milijuna eura iz tvrtke za prijevoz novca Prosegur. Dana 14. listopada 2022. godine 42-godišnjakinja je otišla na posao i oko 15 sati neopaženo u kutiju stavila gotovo 80 svežnjeva novčanica od 100 i 200 eura. Vani je Mirnesu čekao Robert S. u Mercedesu. Tada počinje njihov filmski bijeg. Kako navode njemački mediji, riješili su se Mirnesinog telefona i odvezli se u Beč, a tamo ih je čekao Marko I. Robert je Mirnesi dao 20.000 eura, a ostatak plijena je zadržao. Tijekom sljedećih nakon nekoliko dana Marko I. je Mirnesu uz pomoć krijumčara odveo prvo u Hrvatsku, a zatim u Srbiju. Trojac je bio sretan zbog milijunske pljačke. Ali, novi zajednički život bez financijskih briga koji je obećao Robert S. Mirnesi brzo se za plavušu pretvorio u pakao. Prema informacijama iz odvjetničkih krugova, njen čuvar nije skidao pogled s nje. Robert S. više nije želio imati ništa s njom. Kad se požalila na to, zaprijetio joj je. Na kraju se Mirnesa S. uplašila, te je pobjegla u Crnu Goru. Nakon toga je preko svog odvjetnika stupila u kontakt s njemačkim vlastima i najavila da se želi predati. Njemački mediji podsjećaju kako je Mirnesa S. 23. siječnja ove godine sletjela u zračnu luku Stuttgart, gdje je uhićena. Dok je Mirnesa u zatvoru, pretpostavlja se kako Robert S. sada sav plijen troši sam...

Idi na 24sata

Komentari 25

  • miida 03.10.2023.

    Kak su stari ljudi rekli ni vrag nejde sr..at na malu hrpu

  • sarcasmo 03.10.2023.

    zato svi koji su u prilici i ukradu miljone

  • mimi mala 03.10.2023.

    hahaha od tih 1,25 mil. zna se samo gdje je 75 000 €

Komentiraj...
Vidi sve komentare