To je to što me zanima!

Osudili ga za ubojstvo supruge na 40 godina zatvora: Sud u Beogradu ukinuo mu je pritvor

Odvjetnici Zorana Marjanovića žalili su se na odluku suda, a Žalbeni sud u Beogradu je prihvatio njihove žalbe i naložio otvaranje novog suđenja
Vidi originalni članak

Zoran Marjanović osuđen je prošle godine na 40 godina zatvora zbog ubojstva supruge Jelene Marjanović  2. travnja 2016. Žalbeni sud u Beogradu danas je ukinuo Marjanoviću pritvor i presudu, doznaje Kurir.

Njegovi odvjetnici žalili su se na odluku koju je sud donio prije godinu dana, a Žalbeni sud u Beogradu je prihvatio njihove žalbe i naložio otvaranje novog suđenja.

INCIDENT NA SJEVERU Vučić za CNN: Manje srbijanskih vojnika duž granice s Kosovom

Podsjetimo, pjevačica je brutalno ubijena oštrim predmetom u predjelu glave.

Suprug je tog dana pozvao policiju i prijavio nestanak supruge. Tada je rekao policiji da je Jelena trčala po nasipu Drave u Borči dok su on i kćerkica polako hodali iza nje. Rekao je da im je brzo nestala iz vidokruga s obzirom na to da je staza duga nekoliko kilometara.

Marjanović je bio sumnjiv policiji jer je nestanak prijavio sat vremena nakon što je navodno izgubio suprugu pa je zadržan u pritvoru, ali je bio pušten nakon 48 sati. Kada je pronađena, pjevačica je imala rane na glavi koje su zaprepastile patologe koji su radili obdukciju. 

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Brigante19 03.10.2023.

    Svaka cast nije visoka kazna neka covjek ceka pravomocnost

  • Adisibio 03.10.2023.

    Vesti iz komšiluka.

  • Antirevolucionar28 03.10.2023.

    Da zelim citat vjesti o Turcinstanu otvorio bih Informer

Komentiraj...
Vidi sve komentare