To je to što me zanima!

Ostojića probudili iz inducirane kome, stanje mu je puno bolje

Nakon medicinske obrade u utorak u KBC-u Split ustanovljeno je kako je imao infarkt, i to prije nekoliko dana. Utvrđena su i začepljenja krvih žila
Vidi originalni članak

Kako doznajemo u SDP-u Ranka Ostojića su probudili iz inducirane kome, kontaktibilan je i stanje mu je sad puno bolje. Podsjetimo, Ostojić je u utorak zaprimljen u splitskoj bolnici gdje je odmah podvrgnut operativnom zahvatu kojim mu je ugrađena srčana premosnica nakon što je pretrpio teški infarkt.

Nakon medicinske obrade ustanovljeno je kako je imao infarkt, i to prije nekoliko dana. Utvrđena su začepljenja krvih žila te je prebačen u salu za koronarografiju na Križinama gdje mu je ugrađen stent. Također, napravljen je RTG pluća, a snimka je pokazala da ima određene fibrozne promjene. Test na korona virus pokazao se negativnim.

UGRADILI MU STENT Ranko Ostojić doživio infarkt, na intenzivnoj je u KBC-u Split

Ostojić je i 2014. godine bio u bolnici, također u teškom stanju. Na Zavodu za intenzivnu medicinu Klinike za unutrašnje bolesti KBC-a Zagreb tada je završio zbog jakog upalnog procesa u području vrata, ali i razvoja sepse sa znakovima cirkulatornog šoka. Njegovo stanje i tada je bilo vrlo ozbiljno jer su mu, prema neslužbenim informacijama, bili privremeno zatajili jetra i bubreg.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • kajbum 27.01.2021.

    Sta je ovo Nemozes cut dobru vijest ovih dana

  • Pero2020 27.01.2021.

    Da li se možda sjetio kome je naredio da na travnjaku Hajduka nacrta kukasti križ?

  • intellectus 27.01.2021.

    Dosta je zla ucinio, ja mu zelim da se oporavi i postane bolji covjek. Ovakav je zlo u osobi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare