To je to što me zanima!

VIDEO Oštećen Dom zdravlja i auto. Policija istražuje navodnu pucnjavu na Knežiji u Zagrebu

Iako se po kvartu čuo pucanj tu informaciju iz policije nisu željeli potvrditi, a niti demantirati jer istraživanje traje. Na automobilu je razbijeno staklo, a oštećeno je i staklo Doma zdravlja
Vidi originalni članak

Ulicu Rudolfa Bičanića na zagrebačkoj Knežiji večeras je okupirala policija. Nepoznata osoba ili više njih su namjerno ili slučajno oštetili stakla na Domu zdravlja, točnije na jednoj ordinaciji. Policija pregledava oštećeni auto i Dom zdravlja.

POGLEDAJTE VIDEO
 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Iskreno ništa ne znam. Pozvonili su mi i rekli mi da je oštećen auto. Nisam čula nikakav pucanj. Izašla sam i vidjela ovo. Neodređena je šteta, bila sam u kući kad se ovo zbilo sve. Ne znam tko bi ovo napravio - kazala nam je vlasnica čiji je auto oštećen.

'BAŠ JE BILO BUČNO' VIDEO Krš i lom u Zagrebu: Sudarila se dva automobila, oštetili su još dva parkirana

Osim stakla na objektu, oštećen je i jedan automobil, odnosno staklo na automobilu.

Iz PU zagrebačke kazali su da su dojavu o događaju zaprimili oko 19.20 sati. Oštećeno je staklo na Domu zdravlja te na obližnjem parkiranom automobilu. Nitko nije ozlijeđen, a u tijeku je policijski očevid kako bi se utvrdile sve okolnosti koje su prethodile.

Iz policije nisu željeli potvrditi, a niti demantirati navode da je došlo do pucnjave jer istraživanje i utvrđivanje činjenica traje.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • dikan 08.10.2024.

    pao cezih

Komentiraj...
Vidi sve komentare