To je to što me zanima!

Ostavila supruga i djecu zbog sinova prijatelja (16)

Marilyn Buttigerg (49) udala se za Williama Smitha nakon tri godine veze. Obitelj je u početku bila zgrožena, no sada su se privikli na novi par
Vidi originalni članak

Marilyn Buttigerg (49) nakon tri godine udala se za Williama Smitha i kaže, boli ju briga što drugi misle.
- Znam da je 30 godina velika razlika, ali nas dvoje imamo mnogo toga zajedničkog. Mi smo uistinu srodne duše. Znam da je drugima to teško shvatiti, ali naše obitelji se sada već lagano navikavaju na to - kaže Marilyn koja je baka osmero unučadi. Par se upoznao u Marilynom domu u Crawlayju u Velikoj Britaniji.
- Moj sin Mark i prijatelj projurili su kroz vrata bacivši školske torbe u dnevnu sobu. Viknuo mi je 'Mama, upoznaj Willa Smitha, kao u seriji Princ s Bel Aira' - prisjeća se Marilyn i kaže da je odmah zamjetila Williamove lijepe oči. Pet godina prije no što su se upoznali, Marilyn su dijagnosticirali kronični umor i skoliozu kralješnice te je zbog umora morala dati otkaz na poslu u kafiću.
- Život mi se preokrenuo. Nekad sam bila preumorna da nisam mogla ustati iz kreveta. No svaki put kad bi William došao, izvukao bi mi osmijeh na lice svojim smislom za humor - kaže Marilyn. Ironično, sin Mark i suprug Gary zezali su ju da je William zatreskan u nju. Zbog bolesti se udaljila od supruga, a kako nije mogla obavljati kućanske poslove, William je uskočio. Nakon tri mjeseca druženja, Marilyn je shvatila da joj se sviđa sinov prijatelj. Opirali su se neko vrijeme, no na kraju su se tajno počeli viđati po hotelima što je trajalo godinu dana. Konačno je ona 2007., nakon 18 godina braka, pokrenula brakorazvodnu parnicu. Čim se iselio suprug, uselio se mladi ljubavnik. Mark ju je nazvao pedofilom, a jedna kći se iselila. Međutim, do vjenčanja je Mark promijenio mišljenje, kćeri su Marilyn pomogle naći vjenčanicu, a u svatovima je bila i Williamova obitelj. Iz prvog braka Marilyn ima kćer Melanie (29) i sina Jimmyja (27), a kći Daviniju (25), Priscilliju (18), Gaby (12) te sinove Marka (19), Ritchija (14) iz drugog braka.

Idi na 24sata

Komentari 33

  • elizabetha 09.07.2009.

    ....šta je došlo na ovaj svijet... bolesnici jedan i drugi..to i nije normalno...

  • MM3712 03.07.2009.

    ...babojebac....

  • real 01.07.2009.

    malo je clanak nejasan, mislim da decko sad ( kad su sklopili brak) ima 18-19g ( pa sin vrsnjak ima 19), t.j. 30g razlike i brak s 18g-njakom ..inace da je momak s manje od 16 bila bi osudjena za pedofiliju .. a slicno ovome je uradila i poznata pjevacica Cher

Komentiraj...
Vidi sve komentare