To je to što me zanima!

Ostao bez Porschea, parkirao ga i ostavio je upaljen motor

Zagreb: Muškarac (30) je parkirao auto kod kafića i otišao pozdraviti djevojku i prijatelja. Nepoznati muškarac je sjeo u auto s upaljenim motorom i odvezao se
Vidi originalni članak

I. R.(30) u utorak je oko 14.45 sati ostavio Porsche Carreru GT Coupe parkiranu s upaljenim motorom i spuštenim prozorima u Ulici IV Maksimirsko Naselje na zagrebačkim Ravnicama. Otišao je do obližnjeg kafića Leggero kako bi vidio djevojku i prijatelja. U tom trenutku prijatelj mu je rekao 'Tko ti to sjeda u auto?', a nepoznati počinitelj odvezao se s autom vrijednim oko 480.000 kuna.  Auto inače glasi na Unicredit leasing, a korisnik je njegova majka.  

Idi na 24sata

Komentari 58

  • zendraCRO 06.10.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • zendraCRO 06.10.2011.

    Poštovani admin, primjetio sam da mi često " uređivate" moje komentare, dali je riječ idiotizam , prosta rijec ili zabranjena??

  • picuskin 05.10.2011.

    Nije ni prva ni zadnja bahata budala koja je na tako glup štos ostala bez auta.Očito je da su i mamica i senek retardirani kumeki,kaj će im Porše za voziti se na njivu,nek im susedi puknu od zavisti.Da, ali pucaju od smjeha smijuči se budalama.Onome kaj ga je maznul svaka čast,nek mi se javi častim ga ručkom.

Komentiraj...
Vidi sve komentare