To je to što me zanima!

Oružano krilo Hamasa objavilo da raketama napada Tel Aviv

Napad signalizira da islamistička frakcija još uvijek može ispaljivati rakete dugog dometa unatoč više od sedam mjeseci razorne izraelske vojne ofenzive iz zraka i sa zemlje
Vidi originalni članak

Oružano krilo Hamasa, Brigade al-Qassam, priopćilo je da je u nedjelju pokrenulo veliki raketni napad na Tel Aviv a izraelska je vojska oglasila sirene u gradu upozoravajući na mogući napad.

U priopćenju na svom kanalu Telegram u nedjelju, Brigade al-Qassam rekle su da su rakete lansirane kao odgovor na ono što nazivaju "cionističkim masakrima nad civilima".

Hamasova televizija Al-Aqsa javila je da su rakete ispaljene iz Pojasa Gaze.

JOSEP BORRELL: 'Izrael mora poštivati UN-ov sud i zaustaviti ofenzivu u Rafahu'

Sirene koje upozoravaju na napad raketama nisu se čule u Tel Avivu posljednja četiri mjeseca. Izraelska vojska nije odmah navela razlog za oglašavanje sirena. Izraelska hitna medicinska služba priopćila je da nema izvješća o žrtvama.

''SITUACIJA JE KATASTROFALNA'' Međunarodni sud pravde je naredio Izraelu da zaustavi vojnu ofenzivu na grad Rafah

Napad signalizira da islamistička frakcija još uvijek može ispaljivati rakete dugog dometa unatoč više od sedam mjeseci razorne izraelske vojne ofenzive iz zraka i sa zemlje.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • CROAT95 27.05.2024.

    Zionisti napravili opet masakr! Gadali satore gdje spavali palestinci i preko 80% zrtava nocas su djeca! Zasto nije to naslovnica na 24sata?

  • Prekobicnjak 26.05.2024.

    Samo taracaj. Gazi teroriste

  • Maxmagnuss 26.05.2024.

    Da! Očigledno da su ti  fizika, kemija, matematika i tehnika jače strane, čim si sposoban u kučnoj radinosti tamo u Gazi praviti rakete dometa 70 km.

Komentiraj...
Vidi sve komentare