To je to što me zanima!

Organizator maturalca strave u Istri: Ispričavam se, policiji smo prijavili naše radnike iz Austrije

Izražavamo žaljenje zbog događaja, podnijeli smo prijave protiv austrijskih zaštitara, naših zaposlenika koji su osumnjičeni, poručio je direktor X-Jama nakon otkrića slučajeva seksualnog uznemiravanja
Vidi originalni članak

Žalimo zbog negativnih događaja koji su se dogodili tijekom velikog maturalnog putovanja u Hrvatsku, rekao je vlasnik X-Jama Dr. Aleksandar Knechtsberger.

- Intenzivno radimo na rasvjetljavanju svega što se dogodilo. Naše zaposlenike (Austrijance) koji su kršili pravila i zakone, prijavili smo policiji u Austriji, a prijave ćemo nastaviti ukoliko bude potrebno.“

Također, policija u Hrvatskoj privela je na dva dana jednog austrijskog gosta X-Jama, nakon što je prijavljen od strane jedne austrijske gošće istog putovanja. Oboje mladih ljudi vratilo se u Austriju. O incidentu postoje proturječne izjave. Svi daljnji pravni koraci sada su u nadležnosti austrijskih vlasti.

ŠOK U ISTRI Maturalac iz pakla: Dva slučaja seksualnog uznemiravanja pod istragom, osumnjičen i zaštitar?

Hrvatska je idealna destinacija za maturalna putovanja - gostoljubivost, lokalno stanovništvo, infrastruktura i priroda su jedinstveni. Radujemo se što tamo možemo biti gosti. Time još više žalimo što se neki od naših austrijskih zaposlenika nisu ponašali korektno i što su ostavili negativan utisak - kaže Knechtsberger.

X-Jam već revidira sigurnosni koncept kako se takvi incidenti ne bi ponovili.

„Rado ćemo opet doći u Hrvatsku, ispričavam se u ime cijele tvrtke!", naglašava Knechtsberger.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • _K -I_N- G_ 14.07.2021.

    Kao što je onaj njihov Chrsitan Strache izjavio da je "Hrvatska sranje" tako je non-stop po njihovim medijima, a i već par dana nigdje ne spominju da su oni ti silovatelji i njihovi security---a da samo čitate njihove komentara po portalima.. bilo bi više uništenih austrijskih auta u HR nego srbskih...ogavan narod do kosti....

  • _K-I-N-G_ 14.07.2021.

    ***Admin***: Postovani, molimo vas da ne komentirate opomene Admina. Za sve dodatne informacije uvijek se mozete javiti na e-mail zona@24sata.hr.

  • _K-I-N-G_ 14.07.2021.

    Čitam se njihove portale a u svakom smo navedeni kao silovatelji i destinacija 3 zemaljaj za fine austrijske EU građane....samo nešto da navedm s tih portala je kod ovog admina blokada ili čak brisanje profila...sramite se ne prenoseći objektivo i provjereno!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare