To je to što me zanima!

Opet izbio požar u Žrnovnici, gasilo ga skoro 50 vatrogasaca

Vatru je gasilo devet postrojbi s 15 vozila i 43 vatrogasca, a požar su lokalizirali oko 3.45 sati, no vatrogasci su ostali na terenu dežurati.
Vidi originalni članak

U Žrnovnici je u noći na srijedu ponovno izbio požar, izvijestio je Županijski vatrogasno operativni centar. Dojava o požaru iznad Pilot naselja došla je oko 2.20 sati.

Na intervenciji sudjeluju DVD Žrnovnica s 4 vozila i 10 vatrogasaca, DVD Split s 1 vozilom i 3 vatrogasca, JVP Split s 3 vozila i 8 vatrogasaca, JVP Podstrana s 1 vozilom i 3 vatrogasca, DVD Podstrana s 1 vozilom i 3 vatrogasca, DVD Solin s 1 vozilom i 3 vatrogasca, DVD Vranjic s 1 vozilom i 3 vatrogasca, DVD Mladost s 1 vozilom i 3 vatrogasca, DVD Gomilica s 1 vozilom i 2 vatrogasca, DVD Kaštela s 1 vozilom i 4 vatrogasca, piše Dalmacija danas.

Vatru je gasilo devet postrojbi s 15 vozila i 43 vatrogasca, a požar su lokalizirali oko 3.45 sati, no vatrogasci su ostali na terenu dežurati.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Croatia will not forget 11.09.2024.

    Problem vidim u unutrašnjem neprijatelju koji je sve rasprostranjiji i djeluje na širem području !! Da elaboriram moje vidjenje imamo masu nezadovoljnog naroda od čega je puno bolesnih jer teško dolaze do lječenjs svojih problema i to izbacuju kriz činjenje zla , podmetanja i paljenja, zatim imamo grupaciju koja je osvetoljubiva i ti nam ubaciju svojim kombi vozilima emigrante i usput bacaju opuške ili ostave za sobom vatru bez nadzora i imamo treću grupaciju onih koji nikada neće prihvatiti Državu Hrvatsku i svakodnevno ruju i kuju planove , čitaju po njihovim medijima u Hrvatskoj što se radi u njihovoj matičnoj državi i kakve su prognoze za dalje !!

  • damad 11.09.2024.

    nakaze pale nek se sad neki drugi caca dol gusi

  • i kaj sad 11.09.2024.

    Pupi zna ko pali…..

Komentiraj...
Vidi sve komentare