To je to što me zanima!

Ona se bori s pijanim turistima: Split je meni najlipši, ali pun je žohara. Svaka rupa sad je bar...

NOVI EXPRESS Od ponoći do tri, četiri ujutro sjedim na prozoru. Svega sam se nagledala zadnjih 15-ak dana, tjeram ih, upozoravam, snimam..., kaže Splićanka Blanša Čolak
Vidi originalni članak

Rasplakala se. Toliko Blanša Čolak voli svoj grad, svoj Split. Oči su joj se napunile suzama nakon što nam je sat i pol prepričavala gadarije koje svaku noć gleda i snima s prozora spavaće sobe u Cosmijevoj ulici, u samom srcu grada. Dosta joj je. Svima je dosta. Pijani, drogirani, izbljuvani, zapišani, obnevidjeli, polusvjesni, bahati, neodgojeni. Tako izgledaju. Tako se ponašaju.

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 2

  • roundtrain 01.07.2023.

    Ako ova Banana država Hr želi pare od turizma, neka stisne šup.. i pati. Jesen i pustoš su jako jako blizu. Skupite lovicu u ove ljetne mjesece od turista da biste zimu proveli u letargiji i uživanju. Tako ja radim u Rijeci i Rovinju - 5 gajbi koje sam zaradio SAM, ništa nasljedio! Lijenčinama i neradnicima sve smeta, pucaju od tuge i zavisti na vlasnike apartmana!!!

  • Mislilac 01.07.2023.

    Kad otjerate sve te partijanere i kad ne budete imali nikoga, onda će tek biti najgore, neće biti buke kuju ćete željeti ali ni para i onda će krenuti egzodus prema zapadu. Zaplakat će svaka majka. Sad se još žalite punih džepova ali neće ni to dovijeka.

Komentiraj...
Vidi sve komentare