To je to što me zanima!

'Oluja je bila etničko čišćenje, a Srbi nisu genocidan narod'

Trenutno najpopularniji saborski zastupnik cijelo je jutro i podne prisutan na Facebooku gdje u detalje objašnjava svoje mišljenje da je vojna akcija Oluja bila etničko čišćenje.
Vidi originalni članak

Ivan Pernar, čini se, ne odmara ni u subotu. Taj je saborski zastupnik naime od jutra aktivan na Facebooku te nove objave 'izbacuje' kao na traci. Raspravu je najviše užarila njegova izjava da je Oluja zaista bila etničko čišćenje za koje su glavni krivci bili 'tadašnji srpski vođe'. 

U međuvremenu je govorio o ljubavi između naroda bivše države, slikao se s brinetom u Banja Luci i... Ma, uglavnom, pogledajte i sami, tu ima zaista svega. 

Ukoliko ovako nastavi, Ivan Pernar će danas osim ručka na kraju propustiti i večeru. 

Idi na 24sata

Komentari 1103

  • TomislavTurek 28.11.2016.

    https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1308899379161193&id=100001234318732

  • Sone1984 22.11.2016.

    Cim covek kaze istinu, odmah ga pljujete, vredjate i prozivate.To je zato sto vas istina pogadja.Cim covek kaze da su i vasi sunarodnici cinili zlodela, odmah se javljaju neki sa pricama kako eto on izjednacava zrtvu i agresora.Ne sme covek ni da izusti da je neki hrvat ubio ili proterao srbina, odmah bude optuzen da je cetnik i da izjednacava zrtvu i agresora. Citao sam ovde i vase komentare u vezi muslimana iz Bosne i tu su dominirali komentari mrznje upucene na racun istih.Tu se moglo procitati kako su eto muslimani ustvari srbi i hrvati, kako Bosnu treba podeliti da jedan deo pripadne Hrvatskoj, a onaj drugi Srbiji, kako muslimane treba proterati i slicno.I posle ovde neki pisu kako ste vi civilizacija za srbe, kako vi ne pripadate tom moralnom brlogu iz regiona itd.Koliko god vi pokusavali da pobegnete od svega toga, svaki dan pokazujete da ste isti kao srbi jer sve isto radite kao oni, te zato i ima mrznje izmedju vas i srba, mrzite se zato sto ste isti.

  • igork0 21.11.2016.

    Nemate pametnijeg posla nego 24sata na dan srat o ratu? 99% od vas nije se ni rodio kad je bo rat. Dok taki austrougarski majmuni kao što ste vi koji samo šire mržnju u Hrvatskoj nikad neće biti reda. Malo manje slušajte političare, bit ćete možda za 10godina malo "pametniji"

Komentiraj...
Vidi sve komentare