To je to što me zanima!

Olivera je u grčkom zatvoru bila 8 godina: 'Osude te bez dokaza lako, ovo će jako dugo trajati'

Kako navode grčki mediji, očekuje se da će prvih 41 iz grupe koja broji nešto više od stotinu uhićenih biti poslano u 16 zatvora u zemlji
Vidi originalni članak

Grčki mediji javljaju kako je u popodnevnim satima izdan ukupno 41 nalog kojim se pripadnici Bad Blue Boysa upućuju u istražni zatvor. Kako navode, očekuje se da će prvih 41 iz grupe koja broji nešto više od stotinu uhićenih biti poslano u 16 zatvora u zemlji. Pišu da će osam navijača zagrebačkog Dinama biti poslano u zatvor Avlona, ​​a još 6 u Korydallos. Preostalih 27 bit će prebačeno u preostalih 14 zatvora.

UPUTILI PISMO PRAVOBRANITELJICI Pismo roditelja uhićenih Boysa: 'U Grčkoj se stvara percepcija da su naša djeca - ubojice!'

- To što je Grčka u EU, da se hrvatski narod ne nada da je to Europska unija. Sve ide usporeno, istraga jako sporo i aljkavo, i to što nema dokaza da se ne nadaju pretjerano, na grčkim sudovima lako možeš biti osuđen bez dokaza, a na drugom sudu postoji šansa da kazne padnu - rekla je za RTL Danas Olivera Ćirković, bivša zatvorenica i pripadnica kriminalne skupine Pink Panther koja je u grčkom zatvoru provela osam godina.

Roditeljima uhićenih Boysa poručila je da ne paničare.

- Naoružajte se strpljenjem, ovo još nije ni počelo, trajat će do beskonačnosti. Oni svojoj djeci ne mogu pomoći nikako osim financijski, da imaju novac što više novca unutra i onda će lakše preživjeti i pritvor i zatvor - poručila je.

UBOJICA NAVIJAČ AEK-a?! Kruži informacija da je Grka ubio huligan AEK-a. Odvjetnik uhićenih Hrvata: 'Prvi glas...'

U huliganskim neredima u Ateni, život je izgubio mladi grčki državljanin, navijač AEK-a nakon što je izboden nožem. Nož kojim je ubijen Michalis Katsouris (29) je u rukama policije. Pronađen je i mogu napraviti DNK test te tako pronaći ubojicu, a ne držati više od 100 ljudi u zatvoru zbog sumnje za ubojstvo, govori nam odvjetnik, koji brani trojicu uhićenih Hrvata.

Idi na 24sata

Komentari 185

  • Chani Kynes 14.08.2023.

    Zašto Ćirković ne bi smjela ništa reći? I makro vam je napisao knjigu i dao interview. Ona je unesrećila samo draguljarnice..

  • ferencek1 14.08.2023.

    jedan pas se sam sa sobom ne grize,osim ako noje bijesan,šta su išli u grčku tražiti to su i dobili

  • dajte najte 14.08.2023.

    Ko da je naše krivosuđe bolje. Nasi ulove pa za dva dana puste,a ove drzite cim dulje nisu nam potrebni ti huligani,neka ih dole u buksi

Komentiraj...
Vidi sve komentare