To je to što me zanima!

Oklopnjak vojske Srbije usmrtio oca i troje djece. Majka čudom preživjela: 'Što ću sad bez njih?'

Jedva su me izvukli iz auta. Više od sat sam bila ispod kamiona, kažu i dva, ispričala je preživjela majka čije je troje djece i supruga usmrtio oklopnjak srbijanske vojske
Vidi originalni članak

Petero ljudi, među kojima je troje djece, poginulo je u teškoj prometnoj nesreći u subotu oko 13 sati u Srbiji kada se njihov automobil sudario s borbenim vozilom Vojske Srbije. U automobilu su bili otac i majka troje djece, zajedno s još jednom ženom. Majka djece jedina je, i čudom, preživjela nesreću. Zadobila je teške tjelesne ozljede, a na vlastiti je zahtjev puštena iz bolnice. 

Upozorenje, uznemirujuć sadržaj.

- Jedva su me izvukli iz auta. Više od sat sam bila ispod kamiona, kažu i dva. Kamo sreće da me nisu izvukli - rekla je za Blic Mirjana L., čiji su suprug (33), djeca (10, 7 i 1) i susjeda (27) poginuli u nesreći.

- Suvozač sam bila, svi se čude kako sam ostala živa. Joj, majko, ima li Boga?! Nema sigurno, čim je uzeo Danu i djecu. Što će mi život sada bez njih, sada mi ne treba. Što će mi život sad bez njih - ispričala je.

Tvrdi da je vojnik u borbenom vozilu išao ravno na njih.

STRAVA U SUSJEDSTVU FOTO Peteročlana obitelj u Srbiji poginula u sudaru auta i vojnog vozila, među njima troje djece...

- Kao da nas hoće ubiti. Ako vjerujete, muž ga je pokušao izbjeći, ali nije mogao. Išao je nasred ulice. Ne znam je li zaspao ili je bio pijan, ubio mi je troje djece. Cijelu obitelj mi je ubio! Ako ima pravde, nikad neće izaći iz zatvora! Ne dao Bog nikome - kazala je.

Kako neslužbeno doznaje Blic, vojnik koji je vozio oklopno vozilo imao 0.2 promila alkohola u krvi.

- Putnički automobil bio je potpuno prekriven vojnim vozilom, potpuno smrskan. Na mjesto nesreće stigle su ekipe vatrogasaca, spasioca. Uspjeli su nekako podići vojno vozilo i pomaknuti ga. Prizor koji nas je zatekao bio je užasan, prava tragedija - kazao je očevidac nesreće za RINU.

Borbeno vozilo Vojske Srbije kretalo se u smjeru Raški i bilo je u koloni pod pratnjom vojne policije, navodi se u priopćenju Vojske  Srbije i dodaje da su na mjestu nesreće sve hitne službe. Promet na tom dijelu ceste je bio zatvoren. 

Idi na 24sata

Komentari 5

  • Maximiliam007 23.09.2024.

    Moja sućut..ne daj Bože nikom takva tragedija

  • Jorgovann 23.09.2024.

    Strasno,kako se netko na ovo moze da smije???

  • Bummser30 22.09.2024.

    Zašto se ova vojna kanturina uopće vozika naokolo , nije nikakvo ratno stanje hvala Bogu. Užas kakva tragedija.

Komentiraj...
Vidi sve komentare