To je to što me zanima!

Oglasio se Bosanac koji živi s dvije žene: U čemu je problem? Mnogi kriju ljubavnike, ali ja ne

Što je točno problem i čemu tolika mržnja? Moje dvije žene i ja smo se dogovorili da ćemo tako živjeti. Ja sam sa svojim ženama stao ispred kamere i rekao sve kako je, rekao je Elmedin
Vidi originalni članak

Nakon što je Elmedin Karić (32) iz Busovače u BiH rekao da živi s dvije žene, privukao je pažnju javnosti i izazvao različite komentare. S prvom Fatimom (28) ima tri sina, a prije dvije godine doveo je i Ukrajinku Janu (44). Nju je upoznao u Njemačkoj dok je bio na privremenom radu na gradilištu. 

IMA TROJE DJECE VIDEO Bosanac živi s dvije žene. Supruzi doveo Ukrajinku doma: Paze se kao sestre, dijele krevet

Rodila se ljubav ali i želja, kako kaže, da živi istovremeno s Janom i Fatimom. 

POGLEDAJTE VIDEO:

- Već su neki čuli, neki nisu. Imam dvije žene i volio bih se obratiti ljudima koji me hejtaju. Što je točno problem i čemu tolika mržnja? Moje dvije žene i ja smo se dogovorili da ćemo tako živjeti. Još jedna stvar - mnogo muškaraca ima ljubavnice, a mnogo žena ima ljubavnike pa se šuti o tome. Ja sam sa svojim ženama stao ispred kamere i rekao sve kako je. Ne razumijem čemu tolika mržnja - rekao je Elmedin na svom YouTube kanalu. 

O NIJE POLOŽIO VOZAČKI Mladić je blizu Knina pobjegao policiji: Dobio kaznu od 3000 €

Inače, otac je Elmedina istjerao iz kuće jer ne želi da s dvije žene živi u njegovoj kući. Elmedin je kupio kuću na kredit gdje živi sa ženama i troje djece. Nedavno se vratio iz Ukrajine gdje je vodio Janu jer joj je majka umrla. Dvije žene dobro surađuju, međusobno si pomažu, pisao je Dnevni avaz

Elmedin je izjavio da se Jana i Fatima paze kao dvije sestre. Izjavile su da im ne smeta što dijele muža. S Fatimom je 10 godina u braku. 

- Raspored spavanja... S jednom ženom spavam ovdje, dok je druga s djecom tamo. Iduću noć ide druga žena meni, a ova prva ide djeci. Nema veze što im nije mater, oni se vole svi, djeca poštuju i ovu što im nije prava majka. Rekao sam i ovom starijem sinu, što ide u školu, da mora poštovati Janu, mi ćemo svi zajedno živjeti. Poštujemo se, dogovorili smo se tako - rekao je Elmedin.

 

Idi na 24sata

Komentari 58

  • yocko 31.10.2023.

    Bravo majstore samo deri još si dovedi tri svaka ti čast,ima ih dosta koji imaju po dve tri ljubavnice i to je po njima u redu,ti barem radiš sve u javnosti i ne sakrivaš se.

  • ZUKIZUKIZUKI 31.10.2023.

    Svi su punoljetni i imaju pravo voljeti koga hoće. Neka se ljudi vole

  • Kurta Kinte 31.10.2023.

    Ma LEGENDA

Komentiraj...
Vidi sve komentare