To je to što me zanima!

Oglasila se žena koja je vikala da su vatrogasci nakaze: 'Žao mi je, bila sam izvan sebe...'

Anna Dujić, kći HDZ-ovog šefa Hrvatskih šuma, dovikivala je vatrogascima da su nakaze, a vrijeđala je i policajku poželjevši joj da ''crkne''
Vidi originalni članak

Dva dana nakon što je s majkom urlala u kamere i vatrogasce nazivala nakazama, kći moćnog HDZ-ovca i šefa Hrvatskih šuma Anna Dujić ispričala se zbog svog ispada.

- Punoljetna sam osoba i sama odgovaram, i želim odgovarati, za svoje postupke. Želim se javno ispričati svima koje sam uvrijedila neprimjerenim riječima, izgovorenim u stanju šoka koji sam doživjela gledajući bespomoćno mog oca i rođake kako pokušavaju obraniti vlastite kuće od vatrene stihije golim rukama, bez ikakve zaštitne opreme.

SULUDA SNIMKA KOD SKRADINA Supruga i kći HDZ-ovog šefa Hrvatskih šuma vrijeđale su vatrogasce: 'Nakaze jedne!'

Ne bih nikada tako postupila u prisebnom stanju, niti sam mislila da bih ikada tako reagirala u izvanrednoj situaciji. Međutim, teško je ostati priseban kada vatrena stihija prijeti vašem domu i vašim najmilijima.

Danas, gledajući snimku svega što se dogodilo, teško mi je i zamisliti takvu reakciju i sebe samu prepoznati. Ovime nikako ne želim opravdati svoj postupak; iskreno žalim zbog tog što sam učinila i da mogu išta promijeniti, promijenila bih. Još jednom, iskrene isprike svima koje sam svojom neprimjerenom komunikacijom povrijedila - poručila je Dujić.

Idi na 24sata

Komentari 109

  • Heavyman 04.08.2024.

    Ukratko krkanluk!

  • EmilCandor 03.08.2024.

    To si ti. To je tvoj karakter koji opisuje tebe! Ne možeš protiv sebe. Tvoja isprika nije radi kajanja, nego zbog straha da ne izgubiš nezaslužene privilegije.

  • Hana banana 03.08.2024.

    Najmanja satisfakcija za ove 'nakaze' bi bila da im ćaća momentalno da otkaz! Al to se u brđana nikad neće dogoditi...sram vas bilo!

Komentiraj...
Vidi sve komentare