To je to što me zanima!

Oglasila se i Jadrolinija: 'Rampa na trajektu kod Supetra pala u more zbog tehničkog problema'

S događajem je upoznata i splitska policija koji su nam rekli kako je iskrcaj obavljen, a ozlijeđenih nema
Vidi originalni članak

Zbog tehničkih problema s rampom, brod Mljet je u luci Supetar iskrcao sva vozila i putnike preko druge rampe, odgovorili su na naš upit iz Jadrolinije. Naime, u subotu oko 22 sata rampa trajekta pala je more pred lukom Supetar. Kako kažu, more u garažu nije ušlo.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- U tijeku je otklanjanje tehničkog problema. Liniju Split - Supetar preuzima trajekt Hrvat. Nastavno na natpise o prodoru mora u garažu, moramo istaknuti kako do prodora mora u prostor garaže nije došlo, a što je vidljivo na objavljenim fotogalerijama - poručili su iz Jadrolinije.

PUTNICI U ŠOKU Policija o padu rampe trajekta pred Supetrom: 'Navjerojatnije je to zbog tehničkih poteškoća'

S događajem je upoznata i splitsko dalmatinska policija.

- Mi smo zaprimili informaciju kako je najvjerojatnije uslijed tehničkih poteškoća došlo do problema pri iskrcaju putnika i vozila s trajekta u Supetru. Iskrcaj je obavljen, a ozlijeđenih nema - poručili su nam iz policije.

Idi na 24sata

Komentari 78

  • lanai goga 01.09.2024.

    Cudo da opet nisu radnici krivi neka kravica i oleg sada zaplivaju po nju u more kako vas nije sram uopce tu starudiju dati u promet neka vrati sto je maznuo i evo novog broda

  • gula2024 01.09.2024.

    ... a tehnički problem su iste one osobe koje nisu dale ostavke zbog pogibije pomoraca.

  • Croatia will not forget 01.09.2024.

    Jadroliniju upropaštavaju da bi ekipa na vrhu dovela stranog partnera i prešla kod njih raditi za trostruko veće plaće !! Nema drugog objašnjenja za ovaj nerad ,nemar i propuste !! Tako su i Croatia line uništili i brodogradilišta !!

Komentiraj...
Vidi sve komentare