To je to što me zanima!

Odvjetnik: 'Uhićeni Ivan Božić na policiji se branio šutnjom, to planira i kod državnog tužitelja'

Božić je uhićen u četvrtak oko 16.40 sati u neugledno prizemnici na samom rubu Solina, nakon intenzivne dvodnevne potrage. Kako bi došli do njega splitska policija na noge je dignula sve raspoložive snage
Vidi originalni članak

Nije iznio obranu u policiji. Branio se šutnjom. Sad će ići kod tužitelja, branit će se šutnjom, a potom ide kod suca istrage koji će ga poslati u istražni zatvor na Bilice. I to je sve što mogu reći. On se ponaša normalno. Nema nikakvih posebnih stvari za istaknuti. Nije se žalio na postupanje policije, nije ni jednom riječju to spomenuo – kazao nam je Vinko Gulišija, odvjetnik Ivana Božića kojega policija sumnjiči za pokušaj teškog ubojstva njihovog 20-godišjeg kolege, policijskog vježbenika kojega je Božić pomeo automobilom u Ulici Domovinskog rata u Splitu zadavši mu po život opasne ozlijede.

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 1

  • 02.12.2022.

    Ovaj čovjek ne smije vidjeti svjetlo dana. Gotovo ubio nesretnika i on ležerno casually uživa sjedjeći u kući gledajući sport. Da je ovo relativno normalna država, ti njegovi "prijatelji" bi trebalo odgovarati jer su sudjelovali u pomoći i opaliti mi golemu kazn i strpati ih u zatvor odmah kao primijer ostalima, jako jako dugo Debeli dosije počevši od provala, teških krađa,razbijanja lokala, prijetnji, iskaljivanja bijesa ,divlji voznji bez vozačke, a to je što znamo službeno. Tko zna što je jos uradio i što je sposoban, Pomeo čovjeka ,lažljivac, manipulator i psihički bolesnik. Već su počeli neki s odvrantim komentarim "da nije kriv ,"druge okolnosti, roditelji krivi"" policijac stajao na cesti"," nije namjerno" itd, bolesno. Dozivotni zatvor za ovoga, nista drugo nije adekvatno. Predugo je trajala potraga, blokirali ste 300,000 ljudi a tip vam bio ispred nosa, zaista apsurd, ne zalite ove, to su nisu ljudi,Posaljite ga k demonu Zavladavu i neka igraju karte do kraja zivota zajedno lišeni slobode. Rot,slowly.

Komentiraj...
Vidi sve komentare