To je to što me zanima!

Odgodio je promjenu spola da bi mogao roditi blizance

Ruben Noe Coronado živi kao muškarac, ali je po španjolskom zakonu još uvijek žena. Postat će prvi transeksualac u svijetu koji će roditi blizance
Vidi originalni članak

Ruben Noe Coronado rodio se kao Estefania, ali je oduvijek znao da je muškarac zarobljen u ženskom tijelu. Odlučio je promijeniti spol. Međutim, na neko je vrijeme odgodio terapiju promjene spola saznavši da nosi blizance. Njegovoj partnerici, 43-godišnjoj Esperanzi Ruiz s dvoje djece iz prijašnje veze, liječnici su rekli da više ne može zatrudnjeti. Ruben je otišao na umjetnu oplodnju i saznao sretnu vijest. Neko će vrijeme zadržati ženske organe kako bi postao prvi transeksualac koji je rodio blizance. Ruben, 25-godišnji Španjolac iz Malage, po španjolskom je zakonu još uvijek žena. Sa svojom se partnericom Esperanzom planira se vjenčati prije nego postanu sretni roditelji. Nakon što rodi, nastavit će s promjenom spola kako bi potpuno postao muškarac.
- To je kao da ste se rodili s tri ruke. Iskoristite njihove prednosti, a kad vam više ne trebaju, riješite se jedne - kaže Ruben.
Prošle je godine američki transeksualac Thomas Beatie rodio djevojčicu i opet je trudan. Thomas se rodio kao žena Tracy, ali je promijenio spol.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • cinderella 22.03.2009.

    iskreno ne mogu vjerovati sto se dogadja..covjek je zensko,zeli bit musko,ali eto jos ce malo to odgodit kako bi uzvao u onome sto je najveca car zene-da postane majkom..prebolesno!!kako ce jednog dana objasnit svojoj djeci cijelu tu pricu??..\"znate..vas tata je bio mama da vas moze rodit,a sada sam vam eto tata zato jer ja tako zelim..\"ne bih htjela biti u kozi te jadne djece.!!!koje sebeljublje,egoizam i sebicnost..!!!!

  • Niky1304 22.03.2009.

    a ja sam misla da je on ovaj na desnoj strani :-))) bolesno fuj

  • fl4nd3r 22.03.2009.

    :pray: ma fuuj

Komentiraj...
Vidi sve komentare