To je to što me zanima!

Odgajateljica obranila od pedofila curicu (5) u Rusiji

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Victor Osipov (34) napao je djecu usred dana u dvorištu dječjeg vrtića. Hrabra odgajateljica mu se suprostavila i oslobodila dijete. Brzo su ga uhitili
Vidi originalni članak

Victor Osipov (34) napao je usred bijela dana grupu djece koja su se s odgajateljicom vraćala u vrtić u Kuzbassu u Rusiji. Uhvatio je za ruku 5-godišnju curicu Vasilisu i počeo ju je vući. Odgajateljica Tatiana Muraviev (38) poslala je ostalu djecu u vrtić i krenula k pedofilu.
- Nisam mogla ni progovoriti. Zgrabio je curicu i odvlačio ju iz dvorišta. Uopće se nije obazirao na mene - ispričala je odgajateljica koja nije oklijevala da zaštiti dijete. Pedofil je nekoliko puta zamahnuo na nju, no Tatiana nije odustajala dok nije oslobodila dijete. Vasilisa je otrčala u vrtić, a manijak je otišao. Tatiana je odmah pozvala policiju. Uhitili su pedofila u roku par sati. Ispostavilo se da je živio odmah kraj vrtića, a policiji je ispričao da je mentalni bolesnik i da  je čuo glasove u glavi koji su mu govorili da 'podigne djevojčicu u lijepoj haljini'.
- Hvala Bogu da sam uspjela spasiti dijete i da je njega odvela policija - zaključila je Tatiana.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • jagodica28 30.06.2009.

    Jao, bolesnika... na vješala s njime. Dobro da je žena uspjela obraniti curicu od kretena... Bože sačuvaj!!! Jel ne postoji kakvi zaštitar, čuvar u vrtiću? Dijeca očito nisu sigurna nigdje od takvih budala...oči bi mu iskopala!

  • ImamNesZaRec 30.06.2009.

    Svaka cast teti. Bravo! A ovu pedofilcinu razapeti i muciti. Smrt je preblaga kazna za takve.

  • thrys 30.06.2009.

    Evo ja predlažem novu metodu za pedofile: znanstveni eksperimenti. Umjesto da znanstvenici muče jadne životinje koje su bespomoćne poput djece, neka testove vrše na pedofilima.

Komentiraj...
Vidi sve komentare