To je to što me zanima!

Očevi štrajkaju glađu jer ne mogu vidjeti svoje curice

Pavo Milić želi da se poštuju prava djeteta na oba roditelja. Njegov prijatelj Slaven na istom mjestu štrajkao je glađu osam dana dok mu nije pozlilo
Vidi originalni članak

U središtu Sesveta otac Pavo Milić četvrti dan štrajka glađu kako bi vidio svoju kćer.
- Zadnji put sam vidio Katarinu u svibnju 2005. godine. Godinu dana prije podnio je zahtjeva za razvodom. Do danas ona nije riješena kao i skrbništvo djetetom. Bivša žena odvela je dijete u Njemačku.
- Državne institucije i ostala nadležna tijela ne rade svoj posao. Moja majka (81) ne može vidjeti svoje unuče - plačući je rekao Pavo. On želi da se poštuju prava djeteta na oba roditelja. Njegov prijatelj Slaven Rukavina na istom mjestu štrajkao je osam dana dok mu nije pozlilo. On svoje dijete može vidjeti dva puta mjesečno uz nadzor.
- Tata čuvaj me, želim biti s tobom - rekla mu je kći, plačući je rekao očajni otac. Kažu da će život dati da napokon budu očevi.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • otarnik 21.03.2010.

    Naši zakoni su prepisivani od drug zemalja pa kaže ondje je onako ondje onako.Zašto nisu prepisali zakon od država di očevi dobivaju dicu.Po mome mišljenju majke su samo inkubatori a dica su očeva.Moja muška i ženska dica više vole mene nego mater i da se nedaj Bože posvadimo oni bi se siguro priklonili meni a ne materi.Po zakonu bi ja tu isto nadrljačija a bogme i moja i samo moja dica.

  • plavi cvijet 21.03.2010.

    Očevi dragi, našem sudstvu su djeca na posljednjem mjestu. O tome čitamo skoro svaki dan. Da ste onaj nogometaš iz Rijeke koji je pretukao taksista, sud bi brzo donio presudu. Vidite da je i taksista na kraju završio u zatvoru. Još ste dobro i prošli da niste u zatvoru. Tko zna što su mogli dosuditi. Njima je sve normalno. I niko im ništa ne može. Oporba se uopće ne buni jer i njima odgovaraju ove sadašnje postave.

  • zord 21.03.2010.

    sramota za sve institucije koje se bave djecom.Zar treba još jedan čovjek završiti na infuziji.GDJE STE SAD???Zašto se ne očitujete u medijima o ovom slučaju.?Zar vam je i ovo u interesu djeteta.?Sramite se centri.fuj

Komentiraj...
Vidi sve komentare