To je to što me zanima!

Obnova na Banovini ubrzala se s Bačićem, ali će još potrajati...

Vlast je problemu pristupila mlako dosta vrludajući oko rješenja. Država se otpočetka gušila u birokraciji, pa su se natezali oko zakona potrebnih da se brže krene u obnovu
Vidi originalni članak

Niti više od tri i pol godine nakon razornog potresa na Banovini svi koji su morali napustiti svoje srušene ili oštećene kuće nisu se vratili u svoje domove ili dobili smještaj dostojan čovjeka. Brojni građani godinama su živjeli u kontejnerima, koji su bili privremeno ad hoc rješenje, danju se kuhajući u užarenim i zagušljivim limenim objektima ili u oštećenim kućama koje su se mogle srušiti svaki tren.

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 6

  • lukicluka11 19.08.2024.

    Bačić i hdz tu obnovu rade po sistemu pola obnove pola meni i hdz partiji, i to je dobro jer do sada su obično sve uzeli sebi.

  • Tonda 19.08.2024.

    Citam komentare i ne vjerujem kako ljudi imaju malo mozga. Obnova nakon potresa u Italiji traje vec 20-tak godina i u tamosnjim novinama nisam procitala ovoliko gluposti kao u ovima. Interesirajte se malo prije pljuvacine po svemu. Sad ce po meni pljuvanje kao “ljubiteljici HDZ-a

  • urnebes 19.08.2024.

    ako je istina, a vjerovatno da jeste, da je Bačić ovu stanku pokrenuo s mrtve točke, bez obzira što je iz lopovske treba mu skinit kapu i zahvalit se, problem je što od strane "domoljubni" na ovakve događaje nismo navikli i automatski se nameće pesimizam i nepovjerica kad se o njima radi, al hvala Bogu da se i njima ponekad "oklizne" nešto pozitivno za društvo.

Komentiraj...
Vidi sve komentare