To je to što me zanima!

Objavljen je popis najboljih učitelja, nastavnika i profesora: Dobit će bonus od 1327 eura

Najbolji nastavnici biraju se već nekoliko godina i nagrađuju se novčanim iznosom od 1327 eura bruto.
Vidi originalni članak

Ministarstvo znanosti i obrazovanja nagradilo je 513 najuspješnijih odgojno-obrazovnih radnika u školskoj godini 2023./2024., koji su ostvarili poseban doprinos u obrazovanju. Imena najboljih učitelja, nastavnika i profesora pogledajte niže:

Nagradeni Odgojno Obrazovni Radnici 2024 by 24sata on Scribd

Javni poziv za nagrađivanje otvoren je u lipnju 2024. godine, a prijave je razmatralo Povjerenstvo sastavljeno od učitelja, nastavnika, stručnih suradnika, odgajatelja i ravnatelja ili osoba izabranih u znanstveno-nastavno, umjetničko-nastavno, znanstveno ili nastavno zvanje.

Najbolji nastavnici biraju se već nekoliko godina i nagrađuju se novčanim iznosom od 1327 eura bruto. Kriteriji su propisani pravilnikom iz 2019. Boduju se mentorstvo učenicima na natjecanjima, predavanja, radionice i edukacije, rad u stručnim vijećima, udrugama i sličnom, stručni članci, nastavni materijali i obrazovni sadržaji, projekti, rad na unaprjeđenju rada škole te rad na unaprjeđenju sustava obrazovanja. 

Idi na 24sata

Komentari 11

  • patak Bubi 07.10.2024.

    Svakome dala, najbolja učiteljice.

  • KAJ DA 07.10.2024.

    Za mene su najbolji profesori sa Univerziteta u Travniku i Kineziološkog fakultet u Zagrebu...Oni su nam obrazovali i strucno usavrsili ministre poljoprivrede i obrane...

  • Povišica od dve iljade 07.10.2024.

    Jel to kao bez računa se ne računa?

Komentiraj...
Vidi sve komentare