To je to što me zanima!

Obitelj vukovarskog heroja iz Francuske navija za Hrvatsku!

Lyliane Fournier i Paul Nicolier, majka i brat vukovarskog heroja Jean-Michela Nicoliera uoći finala Svjetskog prvenstva između Hrvatske i Francuske fotografirali su se s hrvatskom zastavom
Vidi originalni članak

Lyliane Fournier i Paul Nicolier, majka i brat vukovarskog heroja Jean-Michela Nicoliera jasno su dali do znanja za koga će njihova srca kucati u finalu Svjetskog prvenstva između Hrvatske i Francuske.

Fotografiranjem s hrvatskom zastavom svima su poručili da nisu zaboravili "drugu domovinu" za koju je njihov sin dao život.

"Hvala vam, Hrvatska ga nikad neće zaboraviti", "Ponos našeg hrvatskog naroda, Bog vas blagoslovio", "Vaš sin uvik će živjet u našim srcima", samo su neki od komentara ispod fotografija objavljenih na Facebook stranici "Jean-Michel Nicolier Vukovarski sin iz Francuske". 

Jean-Michel Nicolier bio je francuski dragovoljac koji je otišao braniti Vukovar. Ubijen je na Ovčari, a njegov doprinos i hrabrost u ratu nikad se neće zaboraviti.

 

Idi na 24sata

Komentari 24

  • Puta Madre 17.07.2018.

    Ovima treba dat braniteljsku mirovinu a ne pola lažnih koji su se slikali u odorama i glume ptsp

  • Piggy Power 15.07.2018.

    Srce je vuklo vašeg sina u Hrvatsku...možda je on osjetija upravo ovo što se događa ovih dana ponos i slava,a ono najbitnije prepoznao je istinu nažalost i poginuo govoreći istinu....Hvala vam što i dalje ste uz nas jer mi vas i vašeg sina ne možemo i nečemo zaboraviti.

  • olalal 15.07.2018.

    Predivni ljudi! Dao Bog da uskoro pronađu ostatke svog sina i nađu svoj mir💖

Komentiraj...
Vidi sve komentare