To je to što me zanima!

Obitelj optužuje policajce: Naš Ivan im je bio živi zid!

ŠOK i LJUTNJA: Obitelj Ivana Jukića (53) ljuta je na policiju. Lopova koji je jurio u hitnoj se, kažu, moglo zaustaviti, bez da se riskiraju nedužni životi
Vidi originalni članak

Moj otac Ivan nije poginuo, njega su ubili, kroz suze govori Željko Jukić (33). Tuga se u njegovom glasu miješa s bijesom. Željko ne uspjeva zatomiti razočaranje ponašanjem policije. Ivan Jukić (53) umro je na autocesti kod naplatnih kućica Ivanja Reka nakon što je na njegov VW Vento naletio kombi Hitne pomoći, koji je ukrao Tomislav Petrović (22) u Novoj Gradiški. 
Iza Ivana je autocestom vozio i njegov brat Zlatko (46). Stao je kod mjesta nesreće i saznao da mu je poginuo brat. Liječnici su mu dali dvije injekcije da se smiri.
Zlatko je tugovao s obitelji u njihovoj kući u Potoku, kraj Popovače. Cijela obitelj ogorčena je na policiju, koja je preusmjerila i usporila promet na autocesti, prisiljavajući tako Jukića da gotovo stane na autocesti. 
-  Na kraju je policiji moj brat bio živi zid kojim su zaustavili kradljivca Hitne pomoći. Lopov je vozio tolike kilometre, a policija ga juri, pa lopov još dodatno ubrzava. Policija je to morala drugačije riješiti - kaže Zlatko. 
Kroz kuću Jukićevih dan nakon tragedije prošlo je, kažu, dvjestotinjak ljudi izražavajući sućut ožalošćenima. Obitelji je to još jednom pokazalo koliko je Ivan bio omiljen.
- Njega su svi poznavali i voljeli. Uzdržavao je gotovo cijelu obitelj. Baš zato je i vozio, kao i svake nedjelje i to uvijek tu dionicu na kojoj je nastradao. Išao je na sajam na zagrebačkom Jakuševcu i tamo zarađivao za obitelj. Ovaj put je išao prodati upravo auto u kojem je stradao - jedva izgovara Ivanova supruga Mira, prije nego ju suze ponovno svladavaju i ne može više govoriti. Za Ivanom žaluje brojna obitelj: roditelji, supruga, dva brata, tri sestre, sin, kćer i troje unuka.

>>>MLADIĆA KOJI JE UKRAO HITNU ZADRŽALI NA PSIHIJATRIJI

Idi na 24sata

Komentari 46

  • pula65 15.12.2009.

    nije da ga branim,,,, dečko je popio,,, a uz to i pije lijekove,,,, dali se netko upitao šta je on radio na hitnoj,,, možda je došao da mu se pomogne,, ali vjerovatno nitko na prijemnom odjelu nije vidio da mu treba pomoć i poslali su ga,,,, nemaju oni vremena (doktor spava).... našao kola i ključ u njima i evo šta je ispalo,,,

  • Ira27 15.12.2009.

    To se u Americi riješava jednim metkom u čelo iz helikoptera!

  • luna2 15.12.2009.

    Ja bi rekla sudbina jer tako se sve poklopilo ,ali naravno obitelj sad hoče odštetu ,baš me zanima koji bi bili komentari da je policija zaista učinila suprotno ,bilo bi pa dečko je psihički bolesnik ,jer se baš trebalo tak ,nismo mi Amerika itd. šteta izgubljenog života ,ali po meni viša sila

Komentiraj...
Vidi sve komentare