To je to što me zanima!

Obama upozorava Al Qa'idu: Pazite se, porazit ćemo vas!

Svaki pripadnik terorističke skupine bi se trebao paziti, jer ćemo detaljno pregledati svaki video, svaku fotografiju i svaki pisani dokument, istaknuo je Barack Obama
Vidi originalni članak

Predsjednik SAD-a, Barack Obama, upozorio je teroriste iz Al Qa'ide da se paze. Kako je naveo u svom govoru u sjedištu CIA-e u petak navečer, počeli su proučavati dokumente koje su pronašli u skrovištu Osame bin Ladena. 

- Svaki pripadnik terorističke skupine bi se trebao paziti, jer ćemo detaljno pregledati svaki video, svaku fotografiju i svaki pisani dokument. Završit ćemo svoj posao i porazit ćemo Al Qa'idu - naglasio je Obama. Dodao je kako će proučiti i sve prijetnje te pojačavaju mjere sigurnosti u svojoj zemlji, prenosi Hindustan Times.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • anonymous 22.05.2011.

    Ovaj masonist da ovo izjavljuje! Kladim se da surađuju s Al Qa'idom (ako ona i postoji).

  • osica 21.05.2011.

    ovaj Obama kao da radi za teroriste, ono kao pazite se! Daj možeš ti bolje.... Nije njih briga za tvoje prijetnje, ionako nemaju što izgubiti.( pretežno su samoubojice)

  • papaja 21.05.2011.

    Ovo mi liči na one stare komunističke parole: "Drugovi, trebamo živjeti kao da će 100 godina biti mir, a spremati se kao da sutra počinje rat. Neprijatelj nikad ne spava!" Borba protiv nekog virtualnog neprijatelja, tako da amerikance drži u strahu. Propaganda je uvijek uspješna u manipulaciji narodom!

Komentiraj...
Vidi sve komentare