To je to što me zanima!

SDP se hvali: ''O otpisu duga pisali su važni svjetski mediji''

U videu od minutu i pol prikazali su naslove i isječke televizijskih priloga u kojima spominju potez Vlade u RH te u tonovima pustili bajne opise stranih TV voditelja
Vidi originalni članak

Na svojem YouTube kanalu SDP se u nedjelju pohvalio odjekom koji je mjera 'Novi početak', odnosno oprost dugova socijalno najugroženijim građanima, imala u svjetskim medijima.

U videu od oko minutu i pol, prikazali su naslove i isječke televizijskih priloga u kojima se spominje potez Vlade u Hrvatskoj te u tonovima pustili bajne opise kojima voditelji svjetskih televizija prenose vijesti iz male europske zemlje.

- Odluka o otpisu duga najsiromašnijim obiteljima premijera Zorana Milanovića te potpredsjednice Vlade i ministrice socijalne politike i mladih Milanke Opačić, pobudila je snažno zanimanje svjetskih medija. Vijest o oprostu duga prenijeli su svi važni svjetski mediji poput CNN-a, The Independenta, Daily Maila, NBC-a i Washington Posta - stoji u opisu ispod videa.

Idi na 24sata

Komentari 170

  • _Slavonac_ 23.02.2015.

    Sdp se nema s cim pohvalit, svojom katastrofalnom politikom unistavaju zemlju!

  • Satnik Dušan Jugović 23.02.2015.

    Jesu, i to svi negativno.

  • prca 2 23.02.2015.

    Nadajmo se da će sudstvo od ovih aktera naplatiti ovu lovu koju oprastaju jer niko ne zeli placati tude dugove znaci kad izgubi vlast ekipa oko Milanovića nek nekretninama podmiri dugove.

Komentiraj...
Vidi sve komentare