To je to što me zanima!

Novinar fotografirao Bartulicu u neprijavljenom autu. Obrušio se na fejsu: Zlostavljaju mi obitelj

Bartulica vozi skupocjeni Audi Q5 40TDI Quatrro S line, koji u autosalonima košta oko 80 000 eura i koji nije prijavio u imovinskoj kartici. Kad ga je novinar fotografirao, Bartulica se obrušio na njega na društvenim mrežama
Vidi originalni članak

Stjepo Bartulica požalio se na društvenim mrežama kako je izložen 'medijskom zlostavljanju'. Napisao je kako ga je uznemirilo ponašanje novinara Faktografa Andreja Dimitrijevića. Njegov status prenosimo u cijelosti:

Jutros, u 8:00 sati dok sam izlazio iz kuće kako bih sinove od 7 i 13 godina odvezao u školu, ovaj muškarac, Andrej Dimitrijević iz Faktografa, nas je fotografirao! Došao je do auta u kojem su sjedila moja djeca! I rekao mi da ovaj auto nisam prijavio u imovinskoj kartici. 

Radi se o iznajmljenom autu koje koristim tijekom kampanje. Ovo medijsko zlostavljanje ću izdržati ali neću dozvoliti da se zastrašuje moju obitelj! Prijavit ću ovaj incident pravobraniteljici za zaštitu prava djece. Neka ljudi vide čime se služe ovako beskrupulozni tipovi. Neće ići!💪🏻 #CroatiaFirst #DomovinskiPokret"

Uz status je Bartulica na Facebooku objavio i fotografiju na kojoj se nalazi Dimitrijević. Kontaktirali smo ga.

NOVI DETALJI AFERE Bartulica je kupio i novi auto od 'drugih prihoda'. Problem je što ti prihodi službeno ne postoje!

- Faktograf je dobio upit čitatelja da provjerimo vozi li gospodin Bartulica auto koji nije prijavljen u njegovoj imovinskoj kartici. Tu informaciju sam išao provjeriti na licu mjesta. Tamo sam, na javnoj površini na kojoj je bio parkiran automobil, zatekao gospodina Bartulicu kako ulazi u njega te sam ga fotografirao. Nakon toga sam došao do njega, predstavio se, kao što nalaže i Etički kodeks, te ga pitao zašto vozi auto koji nema upisan u imovinskoj kartici. Bartulica je odgovorio da se radi o rent-a-car autu za potrebe kampanje. Nakon toga sam mu se zahvalio i otišao. Kada sam fotografirao auto u njemu nije bilo djece.-rekao nam je i dodao da za sve ima dokaz.

- Gospodin Bartulica bi umjesto da manipulira i napada novinare koji na javnoj površini rade svoj posao, trebao javnosti radije objasniti zašto skriva podatke o imovini te kako on i njegova obitelj preživljavaju s 30 eura mjesečno. Istaknuti je interes javnosti da zna koristi li Bartulica auto koji nije prijavio, a posebno u vezi priče o njegovim kreditima i plaći.  I da praktički poziva na linč te me i vrijeđa - zaključio je Dimitrijević.

24SATA OTKRIVAJU Bartulici je novac posudio brat omraženog tajkuna iz '90-ih. To nije upisao u imovinsku karticu

Fotografirao je Bartulicu kako vozi skupocjeni Audi Q5 40TDI Quatrro S line, koji u autosalonima košta oko 80 000 eura. Cijelu jutrošnju situaciju je opisao ovdje.

Idi na 24sata

Komentari 65

  • PetarLu17 05.06.2024.

    Nije ni čudo što takvi koaliraju sa hdz-eom banda lopova si bandom lopova.

  • Otrovni Jezik 05.06.2024.

    Sram vas može biti kako javnu osobu na javnom mjestu smijete slikati.

  • blatobran555 05.06.2024.

    Evo dam ti ja 20 god star kangoo, ne bu re nitko nis pital

Komentiraj...
Vidi sve komentare