To je to što me zanima!

Novi sukob navijača: Kod postaje Kikovica se potukli pripadnici Armade i Kohorte

U ovom događaju lakše tjelesne ozljede zadobile su tri osobe, od kojih je jedna maloljetna, priopćili su iz policije
Vidi originalni članak

Navijači sukob dogodio se sinoć kod naplatne postaje na Kikovici. Naime, radilo se o sukobu pripadnika Armade i osječke Kohorte, koji su se vraćali s gostovanja iz Pule, piše Novi list.

U sukobu je sudjelovalo tridesetak navijača iz Osijeka i sličan broj Riječana.

- Prema dosad prikupljenim saznanjima, dva su se kombi vozila s navijačima nogometnog kluba iz Osijeka koji su se vraćali s utakmice u Puli, zaustavila nedaleko naplatne postaje na Kikovici. Za vrijeme zaustavljanja, došlo je do fizičkog sukoba navijačke skupine s područja Rijeke i navedenih osoba, od kojih se dio izgrednika do dolaska policije udaljio s mjesta događaja. Dolaskom policije zatečeno je jedno kombi vozilo osječkih registracijskih oznaka te 16 osoba, dok se drugo kombi vozilo osječkih registracijskih oznaka udaljilo s mjesta događaja.

NIZOZEMAC NIJE ZADOVOLJIO Ten Hag poput mačke s devet života, navijači se sprdaju: 'Muž je i otac, nemojte mu dati otkaz'

U ovom događaju lakše tjelesne ozljede zadobile su tri osobe, od kojih je jedna maloljetna. Nakon pružene liječničke pomoći i postupanja policije, kombi vozilo s navijačima osječkog kluba u pratnji policijskih službenika prepraćeno je do čvora Bosiljevo - priopćili su iz PU primorsko-goranske.

Navode i kako policija nastavlja s utvrđivanjem svih relevantnih okolnosti i činjenica, kao i sudionika ovog događaja.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • WalterPravi 05.10.2024.

    A nisu se sjetili poci pomoci ugroženima od poplava

  • jebonick👍 05.10.2024.

    ne razumijem.. dogovore se gdje će se naći, spremni su za tuču, nabrijani i pijani, naoružani ko zna čime, ima ih šezdesetak i samo tri osobe su lakše ozlijeđene.. kod nas u svatovima ima više ozlijeđenih..

Komentiraj...
Vidi sve komentare