To je to što me zanima!

Novi pomak u istrazi ubojstva malene Danke? Saslušali nove svjedoke: ‘Ako se podudara...'

Jedan od novih svjedoka je Goran Pavić, bivši direktor JKP 'Vodovod' koji je dao otkaz nakon uhićenja njegovih djelatnika. Osim njega, ispitan je i prijatelj osumnjičenog Jankovića...
Vidi originalni članak

Dva nova svjedoka saslušali su u ponedjeljak u prostorijama Višeg javnog tužilaštva u Zaječaru. Kako se sumnja, djevojčicu Danku Ilić (2) usmrtili su radnici JKP 'Vodovod' iz Bora, Dejan Dragijević (50) i Srđan Janković (50), prenosi Blic.rs. Djevojčica je nestala prije dva mjeseca u Srbiji, a dvojac se sumnjiči da su djevojčicu udarili automobilom, tijelo stavili u prtljažnik i odvezli ga na deponij.

IZABRAO SLUČAJNU ŽRTVU Strava u Zagrebu: Mladić (18) na Trgu htio zaklati muškarca! Zarezao ga je bocom po vratu

Jedan od novih svjedoka je Goran Pavić, bivši direktor JKP 'Vodovod' koji je dao otkaz nakon uhićenja njegovih djelatnika. Osim njega, ispitan je i prijatelj osumnjičenog Jankovića, od kojeg je uhićeni u prošlosti često posuđivao automobil.

Izvori Blica tvrde da je bivši direktor dao izjavu vezanu za putne naloge od 26. ožujka, dana kad je djevojčica nestala.

- Pitali su ga kad su taj dan otišli, kad su se vratili, koje kolege su ih vidjele i o čemu su razgovarali s njima. Dao je izjavu o njihovom kretanju u danima do uhićenja, kad su koristili službeno vozilo i jesu li uzeli drugo vozilo koje nisu prijavili - govore izvori.

Jankovićevog prijatelja navodno su pitali je li mu posudio automobil u periodu od 26. ožujka do 4. travnja kad je uhićen, kako bi saznali koje vozilo je korišteno za premještanje tijela. Tužitelji će usporediti izjave svjedoka s izjavama osumnjičenih.

- Ako bude određenih podudarnosti, može se reći da će biti pomaka u istrazi po pitanju otkrivanja lokacije tijela Danke Ilić - dodaju izvori Blica. Prethodno je obavljeno i psihijatrijsko vještačenje osumnjičenih u Specijalnoj psihijatrijskoj bolnici u Beogradu gdje je utvrđeno da su uračunljivi.

 

Idi na 24sata

Komentari 39

  • w 124 28.05.2024.

    Auuu pomaka u istrazi...

  • lanai goga 27.05.2024.

    Mala je ukradena i prodana uz blagoslov politike i nije ni prvo ni zadnje djete ukradeno svi sve znaju ali zavjet sutnje traje dokle ce

  • EmilCandor 27.05.2024.

    Neka bludaletina ustrajno briše evidentne navode da Vučić odobno i MUP Srbije snose ključnu odgovirnost tragedije djevijčice.

Komentiraj...
Vidi sve komentare