To je to što me zanima!

Nova sabornica je spremna za rad: 'Skromnija je, nema onaj politički sjaj, ali bit će u redu'

Jedanaesti saziv Sabora će do kraja mandata biti u privremenom prostoru na zagrebačkom Črnomercu gdje se još samo dovršavaju finese. Sve bi trebalo biti spremno do 18. rujna za kada je planirana prva sjednica
Vidi originalni članak

Radovi na uređenju i opremanju buduće privremene lokacije Sabora, u zgradi Hrvatskog vojnog učilišta "Dr. Franjo Tuđman" na zagrebačkom Črnomercu, traju prema planu, a sve bi trebalo biti spremno do 18. rujna za kada je planirana prva sjednica nakon dvomjesečne ljetne stanke. U glavnoj zgradi je glavnina namještaja preseljena, a u narednim danima sve bi trebalo biti finalizirano. Dobar dio novih prostora i dalje je pun kutija koje se trebaju raspakirati, a čeka se i da namještaj i stvari iz Ureda predsjednika Sabora Gordana Jandrokovića stignu na novu lokaciju. Plan je da se iz stare zgrade, koja ide u obnovu, iz prizemlja premjesti i replika Bašćanske ploče, a hoće li to biti moguće procijenit će se sutra, budući da je i ona oštećena u zagrebačkom potresu.

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 11

  • MateoIvan74 03.09.2024.

    A zašto nam uopće i treba takav Sabor kojem plenković naređuje ama baš sve, i svi hdz-ejnare imaju šalabahtere sa pitanjima koje je pisao plenko i po tome rade.

  • Sasadm 02.09.2024.

    A gdje im je kantina za oblokavanje i prezderavanje.

  • Luna777 02.09.2024.

    Nije im ni trebala zamjena sabornice jer ih ionako nema na radnom mjestu. Mogli su to i telefonski riješiti, ionako se glasa kako Plenki kaže.

Komentiraj...
Vidi sve komentare