To je to što me zanima!

Nositeljica liste Možemo za Vijeće gradskih četvrti trgala je stranačke plakate po Savici

HDZ-ovci koji su pili kavu u obližnjem kafiću molili su se da prestane, ali se oglušila. Pozvali su joj policiju koja je utvrdila da nema elemenata kaznenog djela ili prekršaja. U Možemo provjeravaju slučaj.
Vidi originalni članak

Nositeljica stranke Možemo za Vijeće gradske četvrti Trnje Frana Laća jutros je trgala predizborne stranačke plakate. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Sjedio sam na terasi kafića i pio kavu. Vidio dam dotičnu kako vidno nervozna trga redom sve stranačke plakate na zagrebačkoj Savici, iako su bili minimalno 50 metara udaljeni od svakog biračkog mjesta - ispričao nam je Šime Kovač, inače član HDZ-a. 

Zamolio ju je da prestane to raditi jer nije korektno, ali se kaže, ona na molbu oglušila i nastavila dalje. Nije mu preostalo drugo pa je pozvao policiju koja je ubrzo stigla na teren. No njemu i kolegi kazala je tek da je smetaju plakati svih opcija, no zanimljivo je kažu što one platforme Možemo nije dirala. 

POGLEDAJTE FOTOGALERIJU Političari izašli na glasovanje u društvu svojih boljih polovica: Fani stigla u pripijenoj haljini

- Dobili smo dojavu u 9:10 sati da u Ulici Vladimira Ruždjaka žena trga plakate. Izašli smo na teren i utvrdili kako nema elemenata kaznenog djela ili prekršaja - kažu u zagrebačkoj policiji. 

Iz Možemo poručuju kako cijeli slučaj provjeravaju te da će se o njemu naknadno očitovati. 

LOKALNI IZBORI 2021.: PRATITE REZULTATE UŽIVO DANAS OD 18:30H

Idi na 24sata

Komentari 207

  • sitnozubi 17.05.2021.

    antifa ne poštuje nikoga i ništa antifa zna samo kad ,dobije, po tamburi...

  • jumar 16.05.2021.

    Zagrebu i njegovim gradjanima zelim svu srecu s onima koje su danas izabrali. Buduce ce im grad sada voditi aktivisti, sreca ce im i trebati.

  • IPswič 16.05.2021.

    Lokalni hadezeovci sjede u lokalu i paze na plakate ?

Komentiraj...
Vidi sve komentare