To je to što me zanima!

Njemačka pomaže Ukrajini s dodatnih 100 milijuna eura

Rusija ponovno planira "zimski rat kako bi narodu u Ukrajini život bio što užasniji", rekla je Baerbock uoči ministarske konferencije u Kišinjevu
Vidi originalni članak

Njemačka će pomoći Ukrajini s dodatnih 100 milijuna eura ove zime, najavila je njemačka ministrica vanjskih poslova Annalena Baerbock u utorak u Moldaviji.  Rusija ponovno planira "zimski rat kako bi narodu u Ukrajini život bio što užasniji", rekla je Baerbock uoči ministarske konferencije u Kišinjevu.

Rusija je pokrenula niz napada na ukrajinsku energetsku infrastrukturu poput elektrana, povremeno uzrokujući nestanke struje u dijelovima zemlje.

JENS STOLTENBERG: 'NATO je mogao učiniti više da spriječi ovaj rat u Ukrajini...'

Kijev je u lipnju objavio da je Ukrajini potrebno više protuzračne obrane kako bi se omogućili popravci infrastrukture i osiguralo ljude za zimu kad je najveća potreba za električnom energijom pošto temperature padaju daleko ispod ništice.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • SaSvimaSamSuper 17.09.2024.

    Bravo za Njemačku. Poraz ruske vojske u Ukrajini ujedno će biti i poraz velikosrpskih planova na Balkanu koje podržava Rusija.

  • RobertMeDiroDugave 17.09.2024.

    kolike su dobili milijune eura i dolara od svijeta, već je ukrajina 10 puta trebala pobjedit u ratu, gdje ti novci idu, kome, na čiji račun?

  • Banananas 17.09.2024.

    Ha ha! A mi dajemo 200 milijuna pomoći! Bolji smo od Njemačke! Dvostruko!

Komentiraj...
Vidi sve komentare