To je to što me zanima!

Njemačka policija uhitila Hrvata na granici: U kondomima i donjem rublju skrivao kokain

Hrvat (39) od ranije ima zabranu kretanja Europskom unijom te mu je zabranjen ulazak u Njemačku zbog kaznenih djela povezanih s drogom
Vidi originalni članak

Njemačka policija je u ponedjeljak na graničnom prijelazu Horbranz uhitila Hrvata (39) koji je pokušao ilegalno međugradskim autobusom ući u Njemačku te je kod njega pronađena droga. Muškarcu je ranije izrečena zabrana kretanja Europskom unijom. 

- Policajci su u donjem rublju 39-godišnjaka pronašli veću količinu kokaina. Muškarac je na zahtjev državnog odvjetništva u Kemptenu priveden istražnom sucu, a potom mu je određen pritvor - javlja njemačka policija.

Policija je u donjem rublju muškarca pronašla 160 grama kokaina. Dio droge je bio upakiran u kondome. Policajci su svu drogu zaplijenili.

795 KILOGRAMA VIDEO Velika zapljena kokaina u Kolumbiji: Mornarica presrela podmornicu u Tihom oceanu

Hrvatu je 2017. godine imigracijski ured u Münchenu ukinuo pravo na slobodu kretanja u EU zbog kaznenih djela povezanih s drogom te ga je deportirao u Hrvatsku krajem 2018.

Muškarac se u ponedjeljak vozio autobusnom linijom Lyon-Zagreb. Na kontrolnoj točki Sigmarszell je policajcima predao važeću osobnu iskaznicu, ali su policajci tijekom provjere otkrili da ima zabranu ulaska u Njemačku. Okružni sud Lingenu traga za njim zbog trgovine drogom te posjedovanja droge.

39-godišnjak je predan istražnom sucu u Kemptenu koji je na zahtjev državnog odvjetnika izdao nalog za njegovo uhićenje. Morati će odgovarati za pokušaj ilegalnog prelaska granice i kršenje zakona o drogama. 

PRETRAŽILI MU STAN U Splitu zbog preprodaje raznih vrsta droga uhitili mladića (20)

- Policija je obavijestila nadležni ured za imigraciju o slučaju i mjestu gdje se 39-godišnji muškarac nalazi. Carinski istražni ured sada provodi daljnje istrage o kaznenom djelu zbog posjedovanja droge pod vodstvom državnog tužitelja u Kemptenu - navodi njemačka policija.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • Splitski cvit 25.01.2024.

    I netko bi šmrkao kokain koji je bio u njegovom donjem rublju? Pitam se ispred Ili SAZAD?

  • vasko 25.01.2024.

    Da li Hrvat ili tip sa hrvatskim državljanstvom ?

  • a nu 25.01.2024.

    svaka čast njemci truje vašu i našu djeci

Komentiraj...
Vidi sve komentare