To je to što me zanima!

NJAM, NJAM! Jeste li gladni? Oni nisu. U Saboru krkaju njoke s pašticadom. Cijena? 3 eura...

Posebno su zanimljive cijene. Dok se građani muče s poskupljenjima i zaokruživanjem cijena na više, saborski zastupnici nemaju te brige...
Vidi originalni članak

U tjednu u kojem se konstituira novi sabor, osvanuo je jelovnik i za taj period na Trgu Sv. Marka u Zagrebu. S čime su se mogli počastiti naši političari? Za svaki dan na meniju imaju dvije opcije - A i B.

KOMENTIRA: BOJANA MRVOŠ PAVIĆ I novi Sabor će biti produžena ruka Vlade, a treba biti obrnuto

U ponedjeljak su mogli birati između svinjetine u umaku od paprike i šampinjona te variva i debrecinki. U utorak su imali kosani odrezak i pire te salatu od tune. U srijedu ih je na jelovniku čekao pureći bečki odrezak s rižotom i grah. Danas su na meniju pašticada s njokima i špek fileki, a petak je za ribu ili špagete bolonjez. 

Jelovnik od 13. do 17. svibnja

Posebno su zanimljive cijene. Dok se građani muče s poskupljenjima i zaokruživanjem cijena na više, saborski zastupnici nemaju te brige. Kako piše na jelovniku, 'uposleni djelatnici' dnevnu juhu plaćaju 1 euro. Glavno jelo s prilogom je 3 eura. Dnevni prilog je 1,50 euro, desert 1 euro, a salata 0,50 eura. 

Sve o saboru pratite OVDJE.

Idi na 24sata

Komentari 151

  • velist 17.05.2024.

    hehehe, svi se kao žale da je u lijepoj našoj sve skupo, a kada netko stavi "normalne" cijene, onda se opet žale da je onda jeftino.

  • Sasadm 16.05.2024.

    Pokupili meso iz slavonije i sad đaba žderu .Tko zna zna ,Živio Hdz i ostala bagra

  • Sasadm 16.05.2024.

    AKO SI GLADAN NISI SVOJ .

Komentiraj...
Vidi sve komentare